maloprije se probudio, sad idem na predavanje . . .
pozz svima![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
...kupio danas neku prelošu kopiju nutele (1KG=20KN) pojeo skoro pola i sad mi je zlo...![]()
![]()
al još ne prestajem jest...
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
odkrmio 2 cuke, i uvijek nakon spavanja se sugavo osjecam, nis mi se neda i sve mi ide na zivce, ne kuzim
UUUUUUUUU..............
Gad demit, crko ja.
Cijelu kuću počistio, sad sam se sjetio da imam još pobrisati prašine....
A sutra nulti sat pišem fiziku, a 1. sat odgovaram njemački......
Das ist nicht gut....
Se to meni (a i cimeru) pričinilo ili se Zagreb maloprije zatresao...?![]()
evo pre dve minute bio potres..jeste osijetili? -3sekunde..ali tri duge sekunde..stravican osjecaj
ne cini ti se, ja sam iz novog zagreba, ljepo se to protreslo(bas mi je fensi jer mi je ovo prvi potres, inace uvijek kad je akcija ja spavam
)
ja ga nisam osjetil...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
zbrijo sam da vlak prolazi kroz moju ulicu..lol koji osijecaj..a onda mi se monitor poljuljao
ja sam imo osjecaj ko da mi je pod postao valovit i da se ljuljam po tome, stari moj nema te vutre kaj ti ovakav filing napravi (nisam probao da nebi krivo pomislili)
ja sam se malo potresla.(ustvari poljuljala)
Susjedu zveknula satelitska sa 3.kata na pod![]()
zar sam ja jedina koja nije osjetila potres?!
al dobro, ja sam sam istok grada.. i jos sam full u prizemlju..
lol
nego, se sjeca tko potresa u rujnu '90?
e, to je bio potres!!
zapamtila sam ga posteno, yebeni prvi dan prvog razreda, sjedimo u klupama i uciteljica taman prica da moramo dizat ruke kad nes ocemo rec a ne svi u jedan glas, i onda skripa prozora, njihanje lustera i mrdanje stolice na kojoj sjedim.. nenadyebiv osjecaj!
nije me bilo frksa jer nisam znala kaje tomama me nosi van iz skole, svi ludi i uspaniceni, a ja onak mrtva hladna: "kaje veliki kamijon proso po cesti, mama??"
EDIT: lol, fakat se brinem jel ja to zivim u nekom parallel universu da nisam osjetila
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A ja imam filing da će mi bura iščupat prozore iz... prozorskih štokova, kako se to već zove![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hm, jedino sto se meni desilo u to vrijeme je pucanje konekcije na net.. i macak mi se citavo vecer cudno ponasa.. zivotinje to osjete
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
auu da...hebeno puše i u zg..bar tu kod mene
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks