dolazi mi raja.. igrat ce se remi nekih 7-8 sati...![]()
da, fakat, onaj link krivo racuna.. meni baca podznak ribe, a pouzdano znam d sam vodenjak..
enivej, idem i ja.. treba radit sutra..
noc noc
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dolazi mi raja.. igrat ce se remi nekih 7-8 sati...![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Tapija, čini mi se da ću se prijevremeno oduzet![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dobro vam yutro!Oso na poso...
![]()
Dobro jutro
Evo morao i ja probati
Vi ste Ribe s podznakom Jarac
Izdržljiv je i obično koščat. Ponekad ima sivlji tamniji ten, a gotovo uvijek suzdržljivo i oprezno držanje. Na distanci je, djeluje hladno. Uporan je i ima fizičku snagu za dulje staze. Zato i često uspijeva prolazeći strpljivo stepenicu po stepenicu. Katkad može djelovati neljubazno i nedostaje mu ležernosti. Obično ima dosta kose na glavi, a i obrve su mu naglašene.
Ovo je izvrsna kombinacija kontrole i mašte. Može djelovati hladno, no kad ga bolje upoznate, otkrivate mnoge svjetove u njemu. Obično je vrlo uspješan u školovanju, a može se razviti u naprednog intelektualca ili čak pisca. Kontrolirana mašta.
Vidjeli ste slike, ovo boldovano most definitely nije tačno
Nešto pogađaju, ali inače ne vjerujem u te gluposti...
Україна
dobro jutro![]()
čilam, imala sam "napeto" jutro...![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
boli me svaki jebeni kvazi misic..... izgleda da nisam znala da to postoji
a dans opet idem skakutat s loptom.... ih.... neda mi se....
koje su tbl dobre za muskulfiber?
sugavo vrijeme. a moram vanka.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Vi ste Bik s podznakom Rak
Rak kao podznak daje ljude koji na prvi pogled djeluju osjetljivo i osjećajno. Imaju mirno držanje i blag pogled, a oči su im često velike i sanjalačke. Utisak koji ostavljaju jest mekoća. Skloni su povučenosti, no znaju biti i pretjerano uvredljivi. Koji put su prave kukavice, jer se znaju povući kad se treba boriti – no to vrijedi samo za neke. Inače znaju biti baš veliki patrioti. Ima primjeraka koji su više lutalački usmjereni, do sklonosti piću, a obično im je svima istaknut prsni koš.
Pravi domaći kućni tip. Teško ga je uopće izvući iz kuće, jer to je kraljevstvo u kom on vječno vlada. Savršen domaćin.
Koje pizdarije pisu...
evo nista dosadno,vani kisa pada a vozil bi se namotoru heeh
Bio po bankama i sličnim institucijama... A kiša sipi. Smor.
Україна
cekam da stane kisa pa do sc-a potpisat ugovor za subvenciju..
gidi jap!
razmišljam kaj da si naručim za jest![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
došao iz škole, tri dobio iz kemije, 5/31 pozitivnih!!!to me
![]()
![]()
(10 znakova)
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
igram pokera... napadalo snijega sinoc 25cm.. hoce se neko mjenjat za zivot?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
paao i kod mene u kvartu snijeg i sinoć i jutros
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nema tog kod nas u Bj......Samo vitar,nedo mu bog sreće!!!!!!![]()
Bookmarks