[offtopic]ma lol!!
ma molim te, place su poslovna tajna, kao.. sam zato kaj su mizerne, pa se poslodavci boje konkurencije koja bolje placa, ukoliko se to procujemeni je moj ex sef rekao da ce me tuzit za povredu poslovne tajne, jer sam otvoreno pricala kolika mi je placa (nisam dobila povisicu nakon polozenog drzavnog - jeb ga stari moj, necemo tako!), ali se naglo ispuhao kad sam mu se zaprijetila financijskom inspekcijom - naime, imala sam dokaze raznoraznih pronevjera
[/offtopic]
[ontopic]ja radim u grackom vrticu, svim odgojiteljima u grackim vrticima placa je isla gore za 6%. taj postotak varira u kunskom iznosu od detaljcica kao sto su staz, djeca, blabla.. nemamo svi iste place, a i strah me rec kolko je to u kunama, vidis da je stamp opasan[/ontopic]
EDIT: taj postotak vrijedi za Grad Zagreb, vrtici su na lokalnoj razini, tako da taj postotak ne mora biti isti u ostatku rvacke.

meni je moj ex sef rekao da ce me tuzit za povredu poslovne tajne, jer sam otvoreno pricala kolika mi je placa (nisam dobila povisicu nakon polozenog drzavnog - jeb ga stari moj, necemo tako!), ali se naglo ispuhao kad sam mu se zaprijetila financijskom inspekcijom - naime, imala sam dokaze raznoraznih pronevjera
[/ontopic]
Odgovori uz citat

Bookmarks