pošto dolazi hladno vrijeme, moja je prognoza do nedjelje, ponedjeljka...
U subotu je postavljena ledena kocka teška 3 tone,sa stranicama od 1.5 m,pitanje je kada ce se otopiti?
Onome tko pogodi tocno ili priblizno vrijeme osvaja zlatnu polugu vrijednu 135000 kn...
Ja slao sms,pa me zanimaju vase procjene.
http://www.vecernji.hr/newsroom/regi...25391/index.do
http://www.javno.com/hr/zagreb/clanak.php?id=128795
pošto dolazi hladno vrijeme, moja je prognoza do nedjelje, ponedjeljka...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Sutra u 15h, 14 minuta i 25 sekundi. Vjerujte mi na rijec, siguran sam u to jer onda dolazim na trg sa napalmom.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Dirty!
Moglo bi se izračunati neko vrijeme potrebno da se otopi ta santa šta ne? Samo da Vakula ne zajebe s temperaturama za sljedećih par danaSigurno ima neka fora, samo nisu ni oni ludi da nam daju sve potrebne podatke..
U petak sante više nema (za slučaj da se kolega iz prethodnog posta ipak predomisli)..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ovo se moze izracunati tacno ukoliko imate tacnu prognozu.
Ja bi znao to izracunati samo kada bi imao vrijednosti temperature u narednih par dana.
danas sam ju vidio na trgu (ako je to to - nesto national geographic) ima je jos dosta za otopiti. buduci da je zahladilo sumnjam da ce u sljedecih par dana ispariti. Sutra sam opet na trgu pa cu vidjet.
dobar grah daleko se čuje
i ja sam je danas vidjela.. kad bu se otopilo? hmm..neam pojma![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Slobodno se vi zafrkavate, no ta zlatna poluga je moja.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne nego u 15h 14min i 20sec
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nema šanse, koje god brojke upisao, izbacuje samo "e".
ja sam je jucer vidio..1/3 bilo je otopljeno..pa me cudi kak se do danas nije otopila,,ili je,, ne znam..ipak je padala kisa
kakva kocka?![]()
www.gadgethive.com
A sto mislite zasto su stavili pogadanje vremena tocno u sekundu? Nitko nece pogoditi. Jos po ovakvim danima kad je malo vani 20, malo 3-4. (osim ako je netko toliko sretan)
@rospaya: cak ti niti napalm nece pomoci jer ne znas koliko mu vremena treba da otopi taj led![]()
Ako netko ne pogodi tocno, uzima se najblize poslano vrijeme.
@ Tetronic, tko je spominjao vrijeme? Sredit' cu led i uzeti polugu, jednostavno. Jedini problem je ako poluga nije prava... No nije bed, sa napalmom se lako nabavlja novac![]()
www.gadgethive.com
Da je poluga i čokoladna, ne bi se žalio, šećer mi je i ovako pao :mmm:
led mozete lako otopit cezijemsamo pretpostavljam da onome tko ima doma cezij ne trebaju zlatne poluge
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
www.gadgethive.com
A čuj, moguće je i Plutonijem, samo što onda ne ostane ništa, a ne samo led
I jel se to uopće otopilo
Kolika je cijena poruke?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Mislim da se danas opet počeo hvatati led. Prokleto vrijeme... :mumljasiubradu:
Evo otopilo se 80 %
http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=179578
Ne sjecam se cijene poruke
Fück, zaspao sam danas!
www.gadgethive.com
jel za ovu kocku poruke mogu slat isti naivci ko i za vip-ov CLIO,ili moraju biti drugi![]()
Pa nikome nije ograničeno slanje, ako to misliš. Ali je, isto je s*anje kao i 60 dana i ne prenose se brojevi iz jedne nagradne igre u drugu (mislim, toga nema čak ni u Nizozemskoj)![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks