11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a u kujac...
htio sam našto pogledat, i sad sam zaboravio...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ali, ali, nije on pedantan samo u crtanju..
nego opcenito!! seeking perfection..
znas ti kolko smo mi kupovali jedan obican sugavi krevet?! vise od mjesec dana.. u nekim trgovinama i 5 puta bili.. ja sam vec napamet ponudu znala..
al neeeee.. nemre se on odluciti..
na kraju sam ga izvrijedjala da mu pukne film i da kupimo prvi na koji naidjemo, a koji je meni okej
taj i tehniku kupuje ne po specifikacijama, nego po tome uklapa li se vizualno s ostatkom sobe..
Laknu noć svima...
gibam ja...
treba sutra skriptu pisati...
a vidim ovdje na forumu, ništa novo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da, tako i ja znam ispizditi ljude . . .
dok sve nije dogovoreno, ispitano i provjereno u svaku sitnicu, ne može se u realizaciju . . .
pa i nije kupiti krevet samo tak . . .
nije to ko ga kupuješ čačkalice . . .
to se koristi malo duže ako je kvalitetan, a ako ne . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
noc Ico..
ali brljo, nije on gledao faking kvalitetu kreveta, nego svaki vizualni detaljcic.. ono, ovaj ima za 0,5 mm tanje drvo od onoga, ne valja. a onaj ima krivu boju.. i tako u krug..
pa da . . .
a najbolji bi krevet bio kad bi od svakog uzeo po nešto i to sve spojio u jedno . . .
znam kak ti je jer sam i ja takav, pa znam kak to nekima smeta . . .
pozz Ico![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jok, vodenjak..
kreativni pedantni vodenjak.. ma ziher je djevica u podznaku![]()
baš sam sad gledao za sebe . . .
Vi ste Lav s podznakom Rak
Rak kao podznak daje ljude koji na prvi pogled djeluju osjetljivo i osjećajno. Imaju mirno držanje i blag pogled, a oči su im često velike i sanjalačke. Utisak koji ostavljaju jest mekoća. Skloni su povučenosti, no znaju biti i pretjerano uvredljivi. Koji put su prave kukavice, jer se znaju povući kad se treba boriti – no to vrijedi samo za neke. Inače znaju biti baš veliki patrioti. Ima primjeraka koji su više lutalački usmjereni, do sklonosti piću, a obično im je svima istaknut prsni koš.
Odličan roditelj, sposoban biti i majka i otac. Također je nadaren za sve vrste biznisa u kojima najčešće uspijeva. Konflikt nastaje kad se ispolji ranjiva crta ličnosti, koju bi svakako želio prikriti zbog ponosa.
nem istine u tome, možda samo jedna ili dvije crte u kojima se mogu pronaći . . .
http://horoskop.hr/
http://horoskop.hr/online-podznak/
ne bih baš rekao, pošto živim sa dvije djevice . . .
u bemti
ja djevica - vodenjak
on vodenjak - ovan!!
ni blizu..
ma taj horoskop je shit na kub..
ja nisam pedantna, ni malo![]()
Strijelac s podznakom Vaga
Ovo su šarmantne i ugodne osobe, obično svijetla tena i čiste glatke kože. Ljubazni su, fini, a najčešće i elegantna držanja, hoda i garderobe. Gotovo uvijek su dotjerani, a po prirodi i lijepi. Uvijek traže partnerstvo – najčešće ljubavno – i ravnotežu. Ako toga nema, onda pate. Znaju i pretjerati u ležernosti i slatkom životu. Estetika im je važna u životu i skloni su umjetnosti. Vrlo često imaju malo ukošene oči ili šire razmaknute (poput vage), a osmijeh im je blag i često se smiješe.
Ovo je obično vrlo ugodna osoba, pa drugi uživaju u njenom društvu. K tome je i elokventan na ispravan način, bistar je, i zna se ponašati i ophoditi baš onako kako treba. Zbog svega je obično i vrlo uspješan u društvenim djelatnostima i kontaktima.
ma pogodili su me 100%![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
ja sam vodenjak, 21.1.
noččččč
brljo ovo online podznak nevalja,ne izracunava tocno![]()
..pozz laku noc![]()
Bookmarks