jer si stavio i gfx patch, ak da onda u mapi gfx izbriši ikone koje imaju veze s slikom, znači ikonu koja ti prikazuje sliku
Znaci prebacio sam k750 u w800 i nekad mi slike nece da otvara. umjesto slike budemi prikazana neka ikonica i kad udjem samo crn ekran bude. tek kad ugasim pa upalim mob vrati se sve u normalu ali ne zadugo.
jer si stavio i gfx patch, ak da onda u mapi gfx izbriši ikone koje imaju veze s slikom, znači ikonu koja ti prikazuje sliku
Pogledaj ovu temu, isti slučaj i moguće rješenje:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46791
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
onu ikonu kad si htio gledati sliku, a otvori ti se samo ikona, znači tu ikonu makneš, kužiš??
onda probaj ubaciti neki drugi gfx patch, siguran sam da ima neki koji radi bez takvih problema
ZubøCяew
...ili uopće nemoj stavljati sve ikone nego samo bluetooth,ic i ove bitnije,a one za pojačavanje,teme itd. nemoj...
...reper u duši...
MOJ BLOG
To je i meni bilo na w810 kad sam stavio walkman skin u mp,nije mi prikazivalo slike nego neke isprekidane ikone od slika, sad kad sam ga promijenio preko gfx sve je besprijekorno![]()
ma taj problem sam i ja imao, i sa kamerom i sa walkmanom, ali na r1bc002, a na ribd001 nema tih problema
ZubøCяew
Pa imali neko link do GFX patcha koji ce sigurno radit.
Kao prvo, pogledao sam većinu tema (trebalo mi je 2 dana) i nisam našao odgovor, pa sam onda otvorio temu...
Znaći ovak, tek sam flashao mobitel iz k750 u w800 ! (prema uputama na ovom siteu)
I odmah prilikom paljenja bio je zaključan na T-mobile (??).
Ništa, preko Gslidea sam napravio sa svojim mainom i patchem za unlock i to radi sad bez beda.
Ali, ponekad slike nemože prikazati, uopće, jedino što izbaci je crn ekran kada gledam neke slike, no ukoliko ugasim i nanovo upalim mob ono radi jedno vrijeme normalno i onda ponovo isto.
Isto tako, problem s kamerom:
sve normalno radi, no kad stisnem tipku za slikanje, čuje se onaj iritantni zvuk kada uslikate nešto, no odmah mi izađe iz svega i naravno ne spremi sliku. tak da slikanje isto neradi.
Dok snimanje video zapisa radi bez problema...
Tek sam ga flashao, nisam nikakve razne patcheve (osim za unlock), drivere ili štoli više stavljao. Prije mi je to radilo sve bez problema, no najednom et, neradi (i to se događa i na maminom te od 2 frenda mobitelima kojima sam ja flashao mob, a znam da nisam krivo flashao jer sam išao prema uputama, a ponovio sam postupak nekoliko puta i opet sve isto)
ljudi pomagajteeeeeeeeeee
Da budem iskren, nikako ne kuzim logiku da ako problem nije odgovoren u nijednoj dosadasnjoj temi, da odmah treba otvarati novu.
Pa ako je neka postojeca tema slicne tematike kao tvoj problem, zar nije jednostavnije napisati post u toj temi?![]()
šta ja znam, ljudi inaće koji su odgovarali, nekad imaju naviku ne gledati u stare teme...
a opet, nije meni toliko do slika koliko do problema sa slikanjem fotki... a o tome se još nije raspravljalo![]()
Ovo sa slikama se znalo meni događat na k700 koji je imao vodafone softwer, prikazalo bi neku ikonu umjesto slike i tek kad bi ga ugasio pa upalio prikazivalo bi opet normalno slike..![]()
Treba onda reflashat mob.
zasto bi ga reflashao,izbrise par ikona i opet ce raditi,tako mi je bilo na k750 a i na k800 je tako kad stavim previse gfx ikona
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Nema čovjek GFX patcheva.Tek sam ga flashao, nisam nikakve razne patcheve (osim za unlock), drivere ili štoli više stavljao.
da ali dijelovi nekih patcheva ostanu u memoriji i nakon flashanja..
stavio sam gfx patch sa ovog sitea i idalje isti problem...
nemogu slikati uopće...
preporučite neki patch da skinem... pa da probam nanovo
Bookmarks