Što se tiče kvalitete fotoaparata evo jedna "mala" usporedba za 5Mpix pa odlučite sami :
http://www.gsmarena.com/5_megapixel_...review-191.php
Jel zna netko kad ce doc mobitel u normalnu prodaju? Uzo bi ga al mi nije bas svejedno ga prek oglasnika uzimat.
evo ukratko :
mobitel je best buy trenutno [ ako ne racunamo smarthphone mobitele ] .
Dobar i lijep softver , kamera odlicna itd..
bi, kad bi ga bilo u trgovinama.. zato sam i pito ak zna netko kad dolazi?
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku s iskustvom !!!
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
imam pitanje. da li sluske koje dolaze su in-ear i kakva je kvaliteta zvuka preko njih, da li je velika razlika u odnosu na walkman? inace mob je dosta jeftin pa da vidim da li vrijedi. hvala
Dinamo rules!!!
Slušalice koje dolaze s G600 iste su kao kod D900/D600,kvaliteta kod takvih slušalica nije loša ali ima jedan BIG PROBLEM a to je da te slušalice ispadaju iz uha,još onaj kraći diotako da bi se trebao kupiti/napraviti 3.5 mm jack da bi se priključile bilo koje slušalice
http://l8shop.net/dbimgs/25760_med.jpg
ali kako, na phoneareni je slika s in-ear sluskama i 3.5mm adapter, i jos sam negdje procitao da su u samsungu konacno odlucili staviti te slusalice i adapter uz svaki bolji njihov model koji ce dolazit, sve je to pocelo s g600. a i trebala bi dolaziti i memo kartica od 1gb. ja mislim da bi morao imati takve slusalice.
http://www.phonearena.com/htmls/Sams...1-i_21933.html
Dinamo rules!!!
g600 dolazi sa onim idiotskim utorom na koji i punis mobitel recimo , ali , i to veliko ALI , na tom kabelcicu oima i rupu za obicne slusalice.dakle prakticki se s mobitelom dobije adapter za obicne slusalice.sad mene zanima, di ima za kupit takav produzni kabelcic , da u u600 i slicne mogu prikopcat normalne slusalice?
u chipoteci NEMA bio sam tam neki dan.
btw vjerovatno sam pristran , obadva sam "testirao" i nebih se recimo mjenjao nikad za taj mob.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
USB Data Kabel,punjač dolaze s njim kao i kartica ali ne od GB već od 64 mb,slušalice us iste kao kod D900/D600,ovo što je na slici prikazano sigurno je stavljeno u promotivne svrhe ili se taj paket može nabaviti jedino na Američkom tržištu.
tako bi i trebalo biti. a gdje si ga kupio, preko crnjaka ili u ducanu?
Dinamo rules!!!
imam par pitanja u vezi G600..
Naime, jučer sam stavio modani soft na mob...
E sad ono što mene zanima, da li vama kamera pamti zadane postavke?? naime, ja svaki put kada zatvorim kameru i ponovo ju otvorim, moram neke postavke ponovo mijenjati...
E da, koliko vam traje baterija?
meni je nakon 30h "nestala" jedna crtica baterije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kamera je jednostavno "glupa"E sad ono što mene zanima, da li vama kamera pamti zadane postavke?? naime, ja svaki put kada zatvorim kameru i ponovo ju otvorim, moram neke postavke ponovo mijenjati...da pamti postavke koje joj se odrede (kontrast,osvjetljenje),to je jedan od problema kod samsung-a (uključujući Java upload,SMS custom tone..)
Evo, već tjedan dana imam Samsung G600, pa da napišem mali review...
O dizajnu mobitela neću puno pričati, jer se ukusi razlikuju... meni se osobno mob sviđa dizajnom...
Izrada
mobitel je izrađen od plastike (rekao bi cijeli, ali neznam za onaj dio oko displeya).
Izrada je stvarno super. nema šrkipanja, pomicanja poklopca baterije
Što se slide tiče, kada je mobitel zatvoren, onda slide ima malo lufta (ali ništa strašno, sve u granicama normale), a kada je otvoren, onda je dosta čvrst i ne klima se...
Displey
Displey veličine 2.2'' je sasvim OK, slika je dosta oštra... Veći displey bi samo povećao dimenzije cijelog uređaja, tako da je ovaj displey skroz OK što se dimenzija tiče...
Jedina zamjerka displeyu je slabija čitljivost kada je izložen suncu. kad sam vani, moram napraviti sjenu da bi dobro vidio što piše...
Tipke
Tipke za uspostavu/prekid poziv su relativno velike i udobne na dodir. Tipke za izbornik i imenik, kao i navigacijske tipke su sasvim OK za rad.
Numeričke tipke, bi po meni, mogle biti malo većeTipke mi djeluju malo plastično, ali su skroz Ok za upotrebu... samo bi trebale biti možda malo izbočenije, onda bi bilo još lakšt tipkati...
Soft
Soft je boljka svih Samsunga, pa tako i ovog... ima neke prednosti u odnosu na prijašnje modele, ali je opet malo u zaostatku za SE ili Nokiom...
Zbog tog softa, čekam da se pojavi Exotica i da malo sa njim popričam što se da srediti sa softom, pa malo modati soft... možda se onda sa modanjem nestanu neke mane...
Ali taj soft ima i neke svoje prednosti. Recimo gledanje vide-a, kada su zvukovi na mobitelu isključeni, pa kad pokrenete neki filmić, zapitati će da li da reporoducira zvuk ili ne... to mi je super... Također mi se sviđa i to što se mogu napraviti teme i odabrati vrstra prijelaza iz izbornika u izbornik...
Nekako mislim da ima stvari koje su na novijem softu ispravljene u odnosu na starije verzije softa (neki detalji vezani za kameru, ali nisam siguran)...
Kamera
5MPx sa autofokusom...
Slike slikane sa kamerom su mi osobno sasavim OK...
Kamera nudi dosta opcija, od ISO-a, Timer, efekti (cro/bijelo, negativ, sepia...), podešavanje balansa bijele boje, makro... tako da se može igrati sa postavkama i dobiti dobra slika...
AF je dobra stvar, ali imam osjećaj ko da mobitelu treba malo dulje vremena da fokusira i da "uhvati" sliku... ali dobro...
Mob nema ksenonsku bljeskalicu već diodu... To je nedostatak za slikanje po noći, ali je dioda dosta jaka...
Zvučnik
Zvučnik za razgovore je po meni sasvima OK. svrstao bih ga negdje između SE-a i Nokie. Sugovornik se dobro čuje i nema krčanja. Zvuk je ok, prirodan... nema izobličenja.
Što se tiče zvonjave kod dolaznih poziva/poruka, zvučnik je u rangu SE-a (npr K800). A to je meni malo tiho... osobno bi htio da bude malo glasnije...
Što se tiče zvuka kod reproduciranja muzike/vide-a, tu je ponovo zvučnik negdje između SE-a i Nokie. glasniji je od zvučnika kod K800, a malo tiši nego kod Nokija...
baterija
Mobitel sam prvi put punio 12h (bio se sam izgasio), onda sam ga dopunio, tj stavio na punjač i ostavio sat ipo-dva, dok mi nije javio da je pun, treći put sam ga punio 8h upaljenog preko noći, i baterija mi drži 2 - 2 ipo dana ali mogu reć uz dosta korištenja (tj dosta razgovaranja na mobitel i gledanje filmića, nekoliko SMS-ova, te svako malo provjeravanje da li ima propušteni poziv/poruku)...
Sve u svemu, mobitel mi se sviđa. Jedini nedostatak ovog mobitela je soft (a možda sam ja samo zahtjevan korisnik)
Ako netko želi dobro izrađen mob sa dobrom kamerom i atraktivnog dizajna, a soft na mobu mu nije primaran, s obzirom na trenutnu cijenu na crnom tržištu za ovaj mob, onda je G600 jako dobra kupnja...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...mali off: zanima me koji sve modeli imaju konektor kao što je na g600, za punjenje...trebo bih nabavit zamjenski punjač...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
G600/L600/L607/M600 imaju isti punjač...mali off: zanima me koji sve modeli imaju konektor kao što je na g600
Evo dolazi i "ženska" verzija G600
http://www.gsmarena.com/samsung_g600...s-news-463.php
jel vjerujete da se na doticnom nemogu zumirat slike?
ne na ovom zenskastom
nego obicnm vulgaris g600.
sto se izbornika tice ,odn softwarea
neznam na sta je tko naviknut , ali recimo "surfanje" izbornikom je dosta brze nego kod SEa , da ne pricam kolko su ikone ozbiljnije.
na SEu sam imao osjecaj kod sam u pješčaniku
nokia mi je ti najbolja ..
ovo kaj ico kaze da je mobitel od plastike - neznam sad jel pricamo mi o istom mobitelu , g 600 jel , pa ja imam osjecaj da je od nekakvog metala.da je od plastike , valjda nebi bio 30 posto tezi od usporedivog u600 , sto se dobro i osjeti u ruci kod direktne usporedbe.
no , mozda sam ja u krivu.
Zadnji uredio stamp1 : 24-03-2008 u 23:38
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
jel mi moze tko reci kako instalirati igrice u g600?imam i jad maker i sve.prebacim i jar i jad ali samo jad mogu instalirati(u ostalo),datoteka je 1kb,al mi javlja neku gresku.zato molim za pomoc.hvala
za Icu-imas li taj modani softver jos-koje su prednosti?
Bookmarks