ove su tarife komotno mogli namjeniti pretplatnicima.ne pasu mi ni jedna ni druga buduci da ne vidim svhu razgovora od po 3+ minuta , a ako jednom pozelim uzet ovu sa jednim mukte brojem, necu moc![]()
ove su tarife komotno mogli namjeniti pretplatnicima.ne pasu mi ni jedna ni druga buduci da ne vidim svhu razgovora od po 3+ minuta , a ako jednom pozelim uzet ovu sa jednim mukte brojem, necu moc![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
frend je upravo probao: ako nemaš 20 kuna na računu ne možeš aktivirati tarifu, odno ne možeš ići u minus! Moraš nadoplatiti pa tek onda....
Da, ali ćeš isto tako imati i duge razgovore pa ćeš onda uštedjeti.
No, za mene je, za sada, Knock Out tarifa nezamjenjiva.
Zadnji uredio frish : 03-03-2008 u 21:10
evo kako je jedna nasa forumasica izracunala:
tele2:
0,69kn x 4 poziva dnevno = 2.80kn x30 dana = 84kn
+ minute ka drugim mrezama(upravo je ovo do sada bila najjaca strana tele2,jer bez obzira na kojim mrezama su ti kontakti,bilo je jeftinije nego ih zvati sa te mreze)!!!
a mislim da vecina nas ipak mobitel koriste vise od 4x dnevno,tako da ukoliko pricate do minutu,pa i 2...ova tarifa nije za vas.
a ZIRO OUT...jos gore:
znaci 4 poziva dnevno u 30 dana je 120 poziva mjesecno....pomnozimo to sa 1,99kn...hm...evo zacas 240 kn.
ako izracunate koliko je otprilike tih 1000 minuta koje u to ulaze,dobijete na 30 dana po 33,33 minute.
ako iskoristite to svaki dan na jedan poziv(dakle svih 33 minute dnevno na jedan poziv) onda ok...ali ako morate zvati vise puta dnevno,ZABORAVITE ove TARIFE!
jednostavno se ne isplate....otisle su dve puno bolje tarife
a tarifizza i knock-out su sada jedini izbor.
Slazem se. Bio sam prvi koji je ovo hvalio, ali sad kad se izracuna, preskupo je. Evo usporedicu tele2 zero in i simpa opciju tulum (ako zaboravimo da je ona aktivna samo od 19h do 7h) sa samo 4 poziva dnevno.
ZeroIn: 4 x 0.69=2.76kn x 30dana=82.80kn + 35kn prijelaz sa druge tarife=117.80kn za prvi mjesec koristenja (a svaki daljni je 82.80kn).
Simpa Tulum: 4 x 0.25kn=1kn x 30dana=30kn + 20kn mjesecne naknade=50kn mjesecno sto opet ispadne za 32.80kn jeftinije.
A ZeroOut necu ni spominjati (jer sam je jako za***ao kada sam ovu tarifu aktivirao)!
Ove tarife su naizgled jeftine i isplative, ali kad se malo bolje pogleda, Tele2 nam samo prodaje maglu. Poprimili su osobine T-Mobilea i Vipa, i mislim da konkurencija svoje postojece tarife uopce ne mora da mijenja, niti se moraju bojati za korisnike. Ovim potezom (uvodjenja novih i ukidanjem starih tarifa), Tele2 me je jako razocarao, i ovaj mjesec cu koristiti ovu ZeroOut tarifu a nakon toga, nazad na knockout.
Zadnji uredio moba2007 : 04-03-2008 u 01:28
Blah,dobro da se nisam prebacio... Gledam Zero Out,fora,ono 30kn mjesečno vrijedi 1k minuta,kad vidi vraga... Uspostava 1,29 kn. Moji razgovori većinom traju oko 1-2 minute tako da se nimalo ne isplati prelaziti sa Knockouta.
Čekam dan kad će Tele ponuditi flat (ili barem >2000min/mj) za 200 kn prema svim mrežama,uz uspostavu od 0.15... Potpisao bih odmah![]()
Ma da,OK,pogledao sam jednom i više se nisam vraćao![]()
da i mene je tele2 jako razocarao..kad bi se ljudi zalili, pa da skuze, al znaju da su one prosle dvije ljudi masno iskoristavali i nije im bilo bas prihoda od toga, jer se moglo koristit uz druge kartice, ove tarife samo pucaju da trosis puno para i da imas samo tele2..jadno je to postalo od njih, jos samo treba da i knokout ukinu i propali su skroz, prodaju maglu, jedino sto je valjalo su one 2tarife zbog kojih sam se odlucio, ak ne nađem mukte karticu necu se ni prebacivat na tele2...i knokout koj se jos uvijek isplati ak radimo velike racuno, ostalo velika 0. lose lose
bio nekad oglas...
Ne bih se složio s tobom. Jednostavno, nema boljih tarifa i nižih cijena od onih koje nudi Tele2. Upravo sam bio na stranicama VIPa i Tmobilea gdje možeš jednostavno vidjeti da još uvijek imaju cijene iznad 3 kune po minuti u nekim tarifama. Ja sam se prebacio na Knock-Out i slažem se s tobom ovo mi je uvjerljivo najbolja tarifa jer radim dosta poziva koji ne traju predugo.
No, za one koji imaju duže pozive nove (prema drugim mobilnim mrežama) nova tarifa je uvjerljivo najisplazivija. To nije teško izračunati.
Nije tu nitko glup, a i Tele2 je firma koja zeli ostvariti profit. Hocu reci, prije nego su pokrenuli tarife sigurno su dobro istrazili sto trziste trazi. Ne mijenjaju se ponude tek tako lako...I dalje su daleko najpovoljniji na trzistu.
Ne možeš uspoređivati opciju tulum koja vrijedi samo na večer sa zero in tarifom koja vrijedi cijeli dan.Usporedi opciju unlimited kod t-mobile-a od 100kn mjesečno i vip me nadoknadu od 60 kn mjesečno za besplatne razgovore unutar mreže.
ZeroIn:4x0,69knx30dana=82,80kn
T-mobile:4x0,25knx30danax100kn=130 kn
Vip me:4x0,25knx30danax60kn=90kn
Ipak se slažem da je razlika premala u odnosu na vip, pogotovo ako pravite više od 4 poziva dnevno.
Koji bilo!
Zadnji uredio moba2007 : 04-03-2008 u 11:19
ah...kad bi bar
ja se slazem da je tele2 morao ovako ensto uciniti kako bi pokupio sto vise para od onih koji malo razgovaraju...kako bi ih potakli da vise koriste mob tj tele2,to je sasvim logicno s obzirom da su zeljeni broj korisnika valjda postigli. sada se trebaju izvlaciti iz minusa s kojim posluju od kada su dosli....
a nama su bez obzira na sve donjeli puno toga,je i stari dvojac je smanjio cijene 30-ak posto,uveo nove tarife....tomato...
ipak ostavili su nam knock out koja je idalje super tarifa za sve korisnike kojima se ne da zahebavati sa raznim doplatama i tarifama...a na kraju tu je za prepaid korisnike i tarifizza koja je najjeftinija tarifa u HR,jer ipak (bar ja tako mislim) 90% korisnika potrosi vise od 50 kn mjesecno na bonove. samo i ona ima manu tomatoa,nema nikakvih dodadnih usluga i sto je jos groe naplacuju pozive sluzbi za korisnike...a tamo cekaj i cekaj....
dakle jedina "normalna" tarifa koju bi preporucio svima je knock-out,s tim cijenama se ne mogu usporedjivati niti t-mobile niti vip, a tomato ne moze sa dodatnim uslugama.
dakle bez obzira na ove nove,meni katastrofalne tarife,tele2 je i dalje najjeftiniji...
kada predju na t-mobile infrastrukturu,sto se mene tice vip moze da se ugasi.
vec dve godine tulim kako su oni najvece sranje (oprostite na izrazavanju),tj da ne nude nista,a puno uzimaju. ova "nagradna igra" im je,bar se nadam" posljednji cavao na njihovom lijesu
Zadnji uredio raky_b : 04-03-2008 u 13:41
Ja se isto slazem da zero in/zero out imaju svoje korisnike!
Prvo niti jedna mreza ne pruza uz uspostavu poziva od 1,29kn poziv prema svim mrezama i sa tim se ne moze usporedjivati nikakva VIP 0 ili Tulum opcija!
Zero In je takodjer za ljude koji ciljano dugo razgovoraju sa nekim unutar mreze i opet se ne mogu usporjedijvati VIP 0 i Tulum s tim jer su obadvije opcije ogranicene bilo cijenom (60kn+0,25kn u VIP) ili vremenom (19-07 t-mobile a i ovo je akcija koju ce opet ukinuti ili mjenjati uvijet).
Jedino lose u cijeloj ovoj prici je da su ukinuli Kikiriki tarifu, a i to je lose samo za nove korisnike jer starima ona i dalje vrijedi (bez onih prica ja sam je bas htio aktivirati ili sam se htio vratiti na nju, jer ako u ovih godinu dana od kada je nastala niste shvatili je li to vama treba ili ne onda vi definitivno niste korisnik za nju).
al ovo zadnje se ne bih slozio...ko je htio sad aktivirat..
jer vip je ujebo unjevsi u friends 0 uspostavu poziva i sad se to mnogostruko povecava mjesecni trosak...to je uveo pocetkom mjeseca, a tele2 je par dana prije iznenadno ukinui i mukte tarifu..katastrofalan potez..i naravno ocekivali su vjerovatno puno prelazaka s friends' na mukte broj pa su i to maknuli da navuku ljude na ove tarife di se puno treba ulagat, pa se i ne isplati imat vise tele2 kao drugu, nego kao prvu karticu...******, to nama mnogima ne odgovara...da su ostavili bar 2tjedna da se moze aktivirat nakon sto je vip ukinuo bilo bi dobro...sad ako se tu i tamo uspije nac jos koja mukte kartica, treba dosta potrazit
bio nekad oglas...
ma ekipa brijete debelo, tko nece zeroOUT neka uzme knock out i bude sretan. Zero out je odlican za drugi broj kad zelis porazgovarat 1-2 puta dnevno malo dulje sa nekim od svojih frenodva vise od 5 min. Ne, za to je upravo IDEALNO
Glupo je ukidati tarife s kojima su korisnici sretni i zadovoljni, a to su bile Kikiriki i Mukte. Što je više tarifa, to ljudi imaju veći izbor i svatko može sebi odabrati neku tarifu koja mu odgovara. Većim izborom tarifa Tele2 ne gubi novce, već ih samo može više zaraditi, privlačeći veći broj korisnika.
U redu je bilo ukinuti Vruću tarifu, jer je Knock-out praktički naprednija verzija vruće tarife.
Sjetite se da su bili ukinuli i Tarifu 39 (mislim da se tako zvala), a za Tarifu 85 su odredili da se minimalna mjesečna potrošnja može potrošiti samo na pozive unutar mreže. To je tako bilo neko vrijeme, pa kad su uvidjeli da im se broj korisnika ne povećava kako su planirali, onda su vratili Tarifu 85 na staro, a umjeto Tarife 39 uveli još povoljniju Kikiriki tarifu.
Nadam se da će i ovoga puta uvidjeti da su pogriješili i da će vratiti Kikiriki i Mukte.
... je zvala se Tarifa 39. Možda malo out teme ali koliko se siječam na početku dolaska Tele2 u Hr reklamirali su se kao operater koji će imati svega par jednostavnih tarifa, uglavnom tako nekako, na tu foru. A sada gledaj imaš ovu, onu pa u pretplati pa ovako.
Sve u svemu nije to loše ali su se napričali svega...
Pa ako su htjeli privući korisnike da im budu prva kartica mogli su napraviti ono što radi T-mobile.at sa svojom fairplay tarifom.
19 Eura mjesečno
0 centi fiksna, t-mobile + 1 mobilna po izboru
25 Eura mjesečno
0 centi sve mreže
ograničeno na 1000 minuta (ispadne cijena minute 14 ili 18 lipa)
I to je bitno naglasiti da u Austriji T-Com mora loviti poziciju na tržištu a One je bio taj koji ih je i natjerao da smisle ovu tarifu (jer ju je One prvi uveo naravno)
Ko ne bi prešao na tele2 da može sve mreže zvati za 150/180kn fiksnog troška? (ok, +whatever kad se pređe 1000 minuta)
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Cudim se sto kod nas jos nitko nije uveo tarife tog tipa, ali mozda je ovaj potez od Tele2 prvi korak k tome.
Bookmarks