nebi rekao da je skriven...
ako je bio animirani screen-saver, onda odi ovako:
izbornik -> alati -> teme -> ušteda energije -> animacija i onda izaberi Opcije (lijeva tipka) -> postavke -> datoteke s animacijama - i onda probaj nać tu animiranu sliku od vipa koja ti je bila, kad ju nađeš stisni "Odaberi"
odi nazad u podizbornik ušteda energije i tamo odaberi Animacija (toj da ti pored bude kvačica)
Što se antivirusa tiče, osobno mislim da su nepotrebni.virusi - postoje li? i koliko?
te ona olovka, ja nemam tu olovku, no citao sam da je na mom mobu to # tipka, što se simbola tice, meni su na *
Kada skidaš aplikacije sa interneta, malo provjeriš da li je netko već instairao tu aplikaciju i da li mu radi uspješno. ako je sve uredu, onda ju instaliraj...
Tako da nema baš neke potrebe za antivirusnim programom...
što se te famozne olovčice tiče, nju većina novih symbiana nema. već je nekoj drugoj tipci dodjeljna njena funkcija.
A njen nedostatk se može vidjeti utoliko što možda nećeš moći koristiti neku aplikaciju koja zahtjeva baš tu tipku olovčice (ali na nekim aplikacijama može postaviti neku drugu tipku, pa ti je onda ta olovčica nepotrebna)
O mobitelu se već pričalo, pa možeš malo potražiti po forumu...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks