Upariš mob sa PC-em i u postavkama spajanja na PC-u odabereš bluetooth modem i to je to. Naravno, moraš prije toga instalirati mobitel na PC i onda ideš kreirati dial-up konekciju.
Dakle drustvo,
citao sam negdje vec o tome... poveze se n73 sa kompom preko Bluetootha i da se moze na net... na mob se treba instalirat neki program Gnubox koji se pojavljuje u .SIS verziji no nikako ga ne mogu instalirat na svojoj Nokiji... na komp se pak instalira mRouter i nekako bi se preko toga morali komp i mob spojiti te bi trebao dobiti izlaz na net preko kompa...
jel itko probao to i jel radi?
hvala
Upariš mob sa PC-em i u postavkama spajanja na PC-u odabereš bluetooth modem i to je to. Naravno, moraš prije toga instalirati mobitel na PC i onda ideš kreirati dial-up konekciju.
Zadnji uredio bpodnar : 01-03-2008 u 19:19
Ček, ti misliš
1) na mobitelu surfat, tako da se spajaš na preko kompa
ili
2) misliš surfat na kompu, a spojiti se na net preko mobitela?
pročitaj si slijdeću temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45529
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Čovjek misli na mobitelu surfat, a da koristi vezu od komp-a.
Ovaj drugi slucaj je lako izvediv, a ovo prvo sa gnuboyom sam probavao, ali nije mi uspjelo, a ni nije vrijeno truda jer ne znam koja je svrha tog surfanja po mobu, ako si vec blizu kompa i jos ti komp mora bit upaljen. Pa zar nije jednostavnije i puno bolje surfat s kompom?
hvala svima.. vidim da bas ne sljaka pa se necu ni ja zezat sa time.
na nekim stranim forumima sam naisao na ljude kojima je to proradilo, ali mislim da nije vrijedno truda.
Da li je ista svtvar moguća za samsunge?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Moguce je ako taj samsung ima Symbian OS.
Moguća je na svakom tel koji ima Java MIDP 2.0.
Postoji bolja stvar za to od Gnubox-a.
Evo ti ovdje dobar step by step za kalibraciju:
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=81353
Bookmarks