neradi mi na n82 dali zna tko kako da se uključi
*UPDATE V1.0.1 beta (2)
Aplikacija slična Nokmote-u ali radi na trzaj pa tako nije osjetljiva kao Nokmote od samira..
ovjde vam je video o demonstraciji kako aplikacija radi i što je
DOWNLOAD Beta 1.0.1 USIGNED Version
Zadnji uredio pbreaker : 05-03-2008 u 18:33
★★★★★
neradi mi na n82 dali zna tko kako da se uključi
a ne radi mi ni na n95 8gb ...navodno sve programe koji koriste accelometar treba uninstalirati pa bi trebalo raditi...ali meni ne radi ni tad
edit....uspio sam nekak...oriši sve aplikacije te s acmetrom i ponovno taj plugin instalirajte možda uspijete
Zadnji uredio pbreaker : 01-03-2008 u 00:45
★★★★★
bolje sacekati beta 2 ,da rese to..puno je bugova
Slažem se sa Z1000 ova verzija ima dosta bugova, isprobo sam na svojoj N95 i mogu rec da mi se više sviđa od Nokmote-a
to definitivno da je bolja od nokmotea ali kao što i vi kažete bug joj je drugo imeima bolji način zakretanja ekrana....to mi se svidja ali pricekati cu beta 2 možda nešto se popravi a dotle mi je na uninstall jer mi neda da koristim druge app...i jedno dobro---bila mi je upaljena aplikacija preko noci nije ništa baterije potrošilo dake još jedan +
★★★★★
Da,ni na mojoj N95 ne radi,cudan program,treba pricekat malo novije izdanje jer je ovo u banani...![]()
Vjerovali ili ne na mojoj N95 radi.
Mislim da ga morate okrenit na portret stranu i onda radi sve dobro.
Edit: Pise vam Screen Orijentetion: Landscape (Kad vam je normalno slika okrenuta onda ne radi) mislim da mu je to mali Bag :-)
Pozdrav
Javite jel vam radi
Zadnji uredio 007jaran : 01-03-2008 u 17:30
kako da pokrenem na n82 kad nemam olovku na tipkovnici
neznam što da upišem kako da tražim
instalirao sam to je nokmote nije aplikacija za olovku
a jel radi sa svim instaliranim aplikacijama koje koriste akcelerometar...ja imam shakesms,shakeME,flipsilen,rotateME ... jel mogu sad normalno da instaliram ovu 1.0.1 ??
e sad mi se ovo sviđa
tražio sam okolo po forumima nema linkova a ni tema za download
EDIT:evo u prvi post sam vam stavio na download v1.0.1 iliti beta 2 pa uživajte i hvala cyberphereu!
Zadnji uredio pbreaker : 05-03-2008 u 18:15
★★★★★
Da,evo i ja instalirao i stvarno jako dobro radi,bolje je od Nokmote u tome kaj mozes pod svim kutevima raditi s njim,osim kaj malo zna krivo uhvatit...![]()
nisam nesto preterano odusevljen,...mozda cu biti prvi koji ce ovo reci,ali nokmote mi je bolji...mozda zato sto se ne snalazim jos sa ovim
E već mi se više sviđa ova druga verzija, mada ima i u ovoj nekih grešaka al u svakom slučaju dobro napreduju s aplikacijom...
Je li ima itko link za novije verzije
Bookmarks