pokupio si virus točnije w32 blaster...nabavi nod32 ili neki bolji antivirus napravi update te skeniraj windowse....![]()
![]()
Pozdrav svima, desava se sljedece...
kad upalim komp, nakon par minuta mi se otvori prozor u kojem pise da ce restartat komp za 60sec... i krene odbrojavanje!
Imao sam taj problem prije par godina, i rjesio sam ga nakon sto sam instalirao neki patch, ali sad nemrem to nac!
Jel moze tko pomoci? Trebam tu zakrpu, na kompu nisu skidani update-ovi!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
pokupio si virus točnije w32 blaster...nabavi nod32 ili neki bolji antivirus napravi update te skeniraj windowse....![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
E da...da ima vremena...nego pri bootanju upri f8 idi u safe mode pa skeniraj...ako ne sistem restore
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ukratko, prati ovaj tutorial:
http://www.hkcert.org/english/valert...ster.worm.html
Prvo ćeš onemogućiti pokretanje odbrojavanja prije gašenja kompa. Kasnije ćeš instalirati fix za rupu koju taj crv koristi. Na kraju skini Fix i ukloni crva.
Ne treba ti nikakav AV, ali ne bi bilo loše da ga nabaviš.
Zadnji uredio xlr : 27-02-2008 u 00:14
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
uđi u cmd i upiši shutdown -a
mislim da će to zaustavit odbrojavanje, ovoga to je klasični virus, čak ga i ja znam napisat. negdje si ga pokupio. samo scan i to je to.
valjda sam u pravu, ako ti se dogodi to što ja mislim.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
imam ti ja scaner za blaster i saser, to je na sp1, to se dogada non stop na SP1 sp2 nema tih problema...
ako trebaš pošaljem ti scaner da ga pobrišeš pa ti dam još i pack da staviš zakrpu
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
imao sam i ja to,i nikako rijesiti,jedino formatiranje..gadan tip
gidi jap!
Bookmarks