"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Meni je Opera mini proradila kada sam debrandirao mobitel s Tmobilea.
Nevjerujem da bi mu to trebalo raditi probleme... Ali kako kaze Dule, njemu je tako proradilo...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Nemam kod kuce ADSL pa ne mogu obaviti proceduru (update softwarea) koju je n00b objavio :-(
Pa odi do nekog frenda. Meni je cijeli postupak trajao pola sata.
postavke aplikacije/privilegije sve stavi na full
bla bla i bla
evo da se nadovežem na temu ...... iako sam imao m600 prije , nisam ga koristio za spajanje na internet ... i sad sam ja kupio p1i , i imam wlan na njemu i želim se isključivo preko njega spajati na net kad uhvatim nezaštićenu wlan mrežu u gradu (imao sam prije e65 i znam točno gdje se može ćopit).
koji preglednik mogu instalirati da mi , kada ga pokrenem , izbaci da odaberem vrstu konekcije (odaberem wlan) i da surfam , jer mi se ne nabija račun...
Na njoki je to bilo zakon = kada nađe wlan , pokreni preglednik i gotovo .......
ova tema i slične tu u uiq podforumu se odnose više na spajanje doma na router te za to vezane postavke , ali meni to netreba , nego eto samo da nekad pregledam šta ima na forumu , uz kavicu negdje vani , prek wlana. Cijenio bi link ili kratki tutorijal.
edit : link na post bro 6 je puno pomogao , i sada prilikom pokretanja w'n'walka me pita koji account želim ........ znači sada me samo zanima kako podesiti account da se spajam preko wlana , na nezaštićene mreže , i preko ničeg drugog ??
edit br2
znači acount name - hotspotCode:Acount name: Stavis sto oces (npr. Kuca) SSID: Ako ti je router skriven upisi SSID (pazi na velika i mala slova), ako je otkriven onda stisni "povecalo" pa ga nadji. Predlazem da se sjednes negdje u blizini routera. Autentification: Pogledaj si u routeru da li je WPA, WPA-PSK ili koji vec... Network mode: ostavis Infrastructure Dalje ce te pitati za enkripciju i passphrase... I to je to...
ssid - nađem ga "povećalom"
Autentification - koji trebam stavit za nezaštićene mreže (zove se connection point , kod radija u đakovu)
network mode - koji ??
enkripcija i passphrase - ??
i onda taj account staviti sam u jednu grupu - koja se zove wlan recimo i trebalo bi šljakati , ne ??
Zadnji uredio iwek : 19-05-2008 u 23:21
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Nemoras stvarati novi account, samo odes u WLAN i stisnes Scan. Kad nadje dostupnu mrezu onda se spojis i to je to... Slijedeci put ce ti se sam spojiti, ako ti je DefoultWiFiAccount u toj grupi preko koje se spajas...
Philip B. Crosby
E, to mene sada zanima,
kad ukljucim scan, sjedim u nekom kaficu di ima hotspot, odaberem tu mrezu, pise mi conected, ali kad upalim operu i upisem neku stranicu onda mi dode (dobro, prvo ono permision bla bla, stavim this session only) greska i da se nemoze spojit, odaberem grupu "internet" (di mi je valjda wlan) ali nece, any help? =)
vjerovatno imaju neku zastitu jer meni na je na poslu bila ista situacija spojim se i sve pet al od surfanja kitanovic.
dosao sam doma i sve radi ko spaga tako da vjerovatno da ap ukljucen u router drugi ili nes....
@inline: Ako ti pise Hotspot... Upises 192.168.1.1 i pogledas koji su "uvjeti" i di moras platiti da se mozes spajati preko njega... Oni najcesce nisu besplatni, u nekim hotelima jesu, ali moras traziti sifru...
Philip B. Crosby
Bookmarks