Koji disk imaš. Meni je Maxtor (ATA) 160 GB radio takve probleme.
CPU amd athlon 3000+ 2.01ghz
MB gigabyte k8ne,socket754.........
grafa x800gt,256mb pcie
napajenje codegen model 300xx,400 w
ram kingmax 2x512 + 1x1024 400mhz ddr
promjenio graficku: hd3850 512mb.... prije 20 dana
srusio win. jer je poceo "stekat-smrzavat" to traje oko 2-3 sekunde uglavnom kod pokretanja igara i nekih aplikacija,npr. spybout koristi 100%cpu???
wtf? cod4 igram na 1024x768 sve full osim sjena i vode,aa 4x
u sred igre stane na 2 sekunde? otvaram neki folder ista stvar?
temperature u granicama tvornickih.
MOJE PITANJE: WTF??????????
Koji disk imaš. Meni je Maxtor (ATA) 160 GB radio takve probleme.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
hirensboot kaze sve ok sa hardom
neznam jel moe biti zbog njega al to napajanje bode u oči postoji šansa codgen je poznat po lošim napajanjima
Fortron od 350 vridi ko 550W codgena![]()
imam taj maxor 160 gb i radi odlicno(ono nema primjedbi).
A jeli te se desavalo prije nego si kupio grafu?
isključi sve servise tipa antivirus, anti spyware, firewall, neki optimizeri, defragmentori što čuče u tayu, pa probaj ponovo.
Ovo je čest uzrok problema jer počnu nešto radit usred igranja.
imam 6 svchost.exe procesa da li je to normalno?
nemam nista osim netlimiter2 firewall-a
4 svchost-a.exe su normalno,ali šest .., daj neki screenshoot i uslikaj te hostove pa i procese pa ćemo dalje vidit
Imam i ja 6 svchost-ova pa nemam nikakvih problema sa nicim!
FORD FOCUS RS500
I like it!
mozda ti grafa stalno dize temperaturu pa ti je cesto stekanja.vidi malo kolika ti je temperatura u kompu s programom mother board monitor
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
sve u okviru tvornickih karakteristika
Provjeri u BIOS-u kako ti je podesena grafika. Mozda ti stvara problem port u koji je prikljucena. Nemam sad pojma jel ta kartica AGP,PCI ili PCI express pa neznam kako da podesis,al u BIOS-u 100% imas to podesenje i podesi ga prema utoru u koji si stavio graficku karticu. U krajnjem slucaju srusi postavke BIOS-a na default...
a mozda imas neki antivirus koji ima kao svoj firewall ili live protection ili on acces scan pa ti stalno provjerava viruse i slicno pa uzrokuje ta kratka stekanja?
Vracanje postavki BIOS-a na default,logicno,vraca sve postavke na one pocetne koje su unaprijed odredene od proizvodaca samog BIOS-a. Koristi se kada nesto zmrdamo u BIOS-u i neznamo vise sto je bilo i gdje se je nalazilo,pa s tom opcijom sve vracamo na pocetne postave. Ako nikad nisi nista prckao po BIOS-u,onda za tim (po meni) nema potrebe...
Bookmarks