pozdrav svima...
razmišljam da se odem malo provozati po jarunu...
ali je problem doć do Jaruna...![]()
dobro jutro . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav svima...
razmišljam da se odem malo provozati po jarunu...
ali je problem doć do Jaruna...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
idem malo učiti . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
evo upravo se spremam za skolu malo ucim elektrotehniku,pa u 12.05 na bus i u skolu...
jutro![]()
Hello....
Danas sam dežuran tak da nejdem na nastavu...
A pišemo dva testa....
Kako je život lijep...ups....shit.
Jučer sam dobio trojku, dvojku i jedinicu iz njemačkog....
Fak, life sucks....
Bio u tržnom centru, sad tugujem nad vlastitom sudbinom!
(ma mo'š misliti)
Україна
ja se taman probudila i pijem kavu![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Brljo,asu sta ima?
ništa nova . . .
škola, predavanja, treninzi . . .
jesi ti počeo trenirati?
da,boks obican..A lagano sam poceo,malo da masu nabacim i ostalo,a onda cemo vidjeti sta ce biti...
Kako ti napredujes,citam na bbb forumu da 2 idemo....Se vidimo?
ja sam zadovoljan, ova dva tjedna imamo treninge snage, pa smo stalno na jarunu, trčanje, hrvanje, zgibovi, sklekovi, trbušnjaci i tako to . . .
imaš i na ovom forumu
a valjda ćemo se vidjeti . . .
moramo^^....
Ma ja neznam kak da se zdebljam,spek,prsut,kulen,majoneza,hrenovke sve zderem i nista...
Kad počneš studirati udebljaćeš setako je bilo sa mnom.
već u prvom semestru, jer je jesen, zima, pa nema nikakvih aktivnosti.
Jedeš hranu koju sam spremaš, dakle uvijek nešto masno i prženo (), sjediš i učiš, izlaziš par puta sedmično i naravno piješ pozamašne količine piva = points dobio 7 kg za malo više od godinu dana
![]()
Україна
Jedes malo,skidas salo... Meris sta ti ostalo...
Dober den!![]()
ma trebate jest puno ugljikohidrata i proteina-naravno ne mislim na proteine iz jogobellenego na puretinu, piletinu i sl. i izbjegavati hranu sa niskim glikemijskim indexom(jer se od nje necete nadebljat
) i vjezbat sta vise svaki dan, inace necete moc potrpat svu tu spizu u sebe
od pive cete dobit samo skembu, od pancete i hrenovki ce vam narast kolesterol pa ce vas srcani udar ubita mozete i jednostavno cekat da vam se uspori metabolizam
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
pozdrav svima...
vani je prekrasan dan...
malo čas ušao u kuću... malo se vozao po jarunu...
vidim, ovdje apsplutno sve po starom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dođe i wan![]()
![]()
![]()
da DRUGi put se necu javit![]()
Bookmarks