Ajde provjeri jeli dobro hard disc spojen, ako je, pokusaj da drugom uticnicom, ako ih imas vise.
Provjeri dobro sve kontakte, izgleda mi ko da si nesto propustio spojiti.
Prije tjedan dana otislo napajanje i kupio sam novo od 400w i spojio sam isto kao i staro( bar mislim da jesam, spojio sam onaj najveci na maticnu i po jedan na hard i cd-rom) i sad kad ga upalim svijetli mi samo crvena dioda zelena ne onaj ventilator od napajanja se vrti ali se monitor ne pali.
Ajde provjeri jeli dobro hard disc spojen, ako je, pokusaj da drugom uticnicom, ako ih imas vise.
Provjeri dobro sve kontakte, izgleda mi ko da si nesto propustio spojiti.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Nešto tu nevalja... Jel si spojio i onaj manji priključak na matičnu?
Jer možda je napajanje prejako za tu matičnu,svađaju se otpori....
Probaj sve odštekat osim onog glavnog napajanja...
Pa onda upalit komp..
I probaj usporedit pinove na tom širokom priključku sa onim starim napajanjem....
u matičnu idu dva priključka jedan od 8 ili 12 utora (ovisi o matičnoj) i jedan od 4 utora tako da to provjeri....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Rijetki su slucajevi da maticna ploca ne podnosi napajanje. Ako pinovi na ploci pasu u utore napajanja,problema ne smije biti. Moje misljenje je da ti je napajanje (staro) kad je crklo,povuklo jos toga sa sobom...
Ako ikako mozes sve komponente (osim ploce) izvadi i testiraj na nekom drugom kompu pa ces znat...
a dali je komp uopće ukopčan u gradsku mrežu ?![]()
jesi li spojio još jedan dio koji dođe kraj ventilatora,ima 4 pina i izgleda kao štipalica.
Zadnji uredio The Judge : 25-02-2008 u 19:40
Bookmarks