heeee, maco, al ja sam za kosovo, a amerika je uz kosovo, dakle, ameri ce me podrzat![]()
OK, nisam siguran što bi u 10.-om trebalo, ali mislim da je to to... Goal Seek funkcija mi je davala nekih 14.999999976, a E1 mi nije u tom slučaju bio 0, nego tek kad sam D1 stavio na 15 onda je to bilo to...
EDIT: Evo ti 8.-10. zadatak. Uživaj.
http://rapidshare.com/files/94774087/8-10.xls.html
@ Luna: Nismo u Americi da možeš nekog tužit zbog duševne boli...Ovdje bi ti se i odvjetnik i porota i sudac samo slatko nasmijali![]()
![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
heeee, maco, al ja sam za kosovo, a amerika je uz kosovo, dakle, ameri ce me podrzat![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Icu ne zanima politika...
pišem nekakvu skripticu... tj pokušavam skratiti skriptu od 250str na što je moguće manje... došao sam do 25.str...
BTW: pozdrav svima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ste se kad napusili voščenke?
Ni pointsa ne interesuje politika... Šta bude biće...
I dalje pišem seminarski. OPEC - oligopol ili ne?![]()
Україна
Učim za ispit sutra...izmolit ću krunicu samo da prođem![]()
T-Maca, hvala ti puno!!
nisam stigao to danas, pa ću sljedeći put predati rekao je profesor da možemo donijeti u sljedeći ponedjeljak, sada ću još nekako ove druge probati riješiti i super..
Zdrrrrrrravo bando!!!! Evo ja došo iz posel....
Iđem žderat....![]()
Vaaaauuuuu....što je danas mir ovdje!!!!!! Sve nemogu vjerovat! Jel ima ko živ?![]()
Evo ima nas i živih...
Ja mailao profesoru seminarski, mada i nisam baš zadovoljan istim.
Україна
e, kak sam dnas yebeno složil elektro kanalicu čoeče..
what up?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
proso dobro prvi dan redarstva![]()
Ne znam, koju mi krunicu preporučujete da izmolim...Žalosnu, slavnu ili rodstvenu
Ah evo, prošao sam dva od četiri (sedam od devet) mogućih zadataka na ispitu. Iako je znanje klimavo, još uvijek treba brušenja. Ali sad ću se malo odmoriti uz neki film i još sutra 3-4 sata drilanja i mislim da će to bit to...
idem si po sluske za njoku![]()
koji je ovaj xlr partibrejker.. samo zatvara teme.
sigurno je kao mali htio biti policajac ali nije uspio
bokić svima![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
hihiihih![]()
njega je dobro vodit na sprovode , nema sanse da te nasmije
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bokić... Igram LFS,ovaj BMW F1 bolid je preluud
(samo kaj sam očito nesposoban vozit to bez traction controla)
Bookmarks