Srbija je jedina drzava na svijetu koja se za svoju neovisnost nije morala boriti. Dobila ju je kad su sve drzave i pokrajine s kojima je bila u zajednici pobjegle glavom bez obzira![]()
Zanimljiva rasprava nema sta!
Cinjenica je jedna, od 91. godine i pokusaja realizacije "Velike Srbije", dosli smo do ovoga danas, Kosovo je izaslo iz Srbije, uskoro ce i Vojvodina, sto reci vise nego sve se placa sve se vraca.
Dali mi je zao? nije, ja mislim da je ovo prava zemlja koja je naucila nesto u svojoj povjesti (mislim na RH), da bi trebala voditi politiku Izraela prema svim muslimanskim "susjedima", ovako imamo price "ko nas to bre zavadi".
Svaka cast pokojnom Titi koji je uspio "ujediniti" u "bratsvo i jedinstvo" narode koji povjesno ne mogu biti zajedno.
Smatram da su Kosovari narod i da imaju pravo na svoju zemlju, cjelu proslu godinu sam proveo radeci na podrucuju Kosova u sklopu misije OSCE-a i Eufor-a, mogu reci samo jedno, ono sto sam vidio na svoje oci, kako se Srbi odnose prema tom jadnom narodu, zavrijedjuju ovo danas sto im se dogadja. Sve je pocelo na Kosovu i sve ce se zavrsiti na Kosovu.
A sad komentar na ove demonstracije, pa mislim cemu se cudite svi? Pa to je takav narod, bas sam razgovarao sa jednim izaslanikom iz SAD-a, pa mi je rekao da su ocekivali ovakav stav Srba prema SAD-u i unistenje njihovog veleposlanstva, rekao je da to SAD moze ocekivati u Iraku, Iranu, Pakistanu, i Srbiji, lol.
Ja se samo Srbima divim kako ne mogu malo "otvorit" oci i vidjet da im bas neide u povjesti, ne, nesto guraju tu ekspanzionisticku politiku, a na kraju nista od toga, pa vec bi svatko pametan odustao od takve ideje da mu toliko neide.
Srbija je jedina drzava na svijetu koja se za svoju neovisnost nije morala boriti. Dobila ju je kad su sve drzave i pokrajine s kojima je bila u zajednici pobjegle glavom bez obzira![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa tema glasi "Sve ovo s Kosovom", a ovo je slika i prilika da se vidi koliko su neke televizije, mediji sklone da idu neku krajnost pokazujuci Srbiju u najgorem svetlu iskoristivsi one huliganske demonstracije zbog Kosova. Ako modovi misle da nema veze onda neka brisu.
Gledajuć` malo emisije na RTSu (ptc , misli mda je to na srpskom rts ) i pinku , steko sam dojam da su njima samo pune uste sveta. Te ceo svet njih gleda , te se ceo svet divi ovom ili onom postupku srpskih čelnika...Tak da su i kod stjecanja samostalnosti morali biti posebni
jos jedna zanimljiva crtica; dan prije tog famoznog "mitinga" u Beogradu , sve srpske stanice i mediji su zvala iljude da dodu izrazit svoej nezadovoljstvo odcepljenjem Kosova.Obezbeđen je besplatni javni prevoz , skole su pustile ucenike itd. Da bi na kraju u gradu koji sm po sebi ima sad vec negdje sigurno oko 1 800 000 ljudi ( wiki) + jos sve ovi koji su dosli iz okolnih sela gradica zaseoka , skupi se njih nesto vise od 100 000duplo vise nas se skupi ad hoc kad Janica il rukometasi osvoje kakvo zlato
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
stamp, moram te ispravit, mislim da nije bilo 100.000 nego 300.000 (ako cemo vjerovati maji i jovanki)
ali i dalje tvoja tvrdnja stoji, istu sam i ja napisala na forum haeru, pa mi jos nitko od sudionika rasprave koji su iz srbije na moje pitanje nije odgovorio![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Veceras sam se cuo s poznanikom iz bgd, veli da su to samo navijaci ko nasi BBBovci, njih su poslali na ulice jer je njima lako manipulirati. Razbijaju se srpski ducani, pale srpski auti, premlacuju beogradjani jer se nadju na krivom mjestu u krivo vrijeme. Jasno je da "obicne" srbe boli k**ac za kosovo, samo zele da se ovo zavrsi.
When all's said and done; on osobno je ugrabio jaknu i kredite za mobitel![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sve se vraća sve se plaća....dobili su što su zaslužili.
mama ti sestra!
bas sam se nedavno sjetila ove teme i rasprave koju smo vodili, i sretno zakljucila kak je super sto je tema toliko "potonula"
da..
nazalost, eto razloga da je dignemo iz mrtvih..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks