Jeli moguce iskljuciti obavijest na mail svaki put kada netko nesto napise u temu u koju sam ja nesto napisao tj pretplatio se na nju?Trazim to u opcijama medutim ne vidim nigdi tu opciju, a u mailu mi preko 800 poruka.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Pa nemoj biti pretplaćen na nju....
Kontrolna ploča....
This forum features a private messaging system, which allows members to send messages to one another privately.
If you do not want to send or receive private messages, you may disable the private messaging system. Omogući privatne poruke
The forum can send a message to your email address to inform you when someone sends you a private message. Primaj e-mailom obavijesti o novim privatnim porukama
Ako si na forumu kad primiš novu privatnu poruku, možeš dobiti obavijest o tome u pop-up prozoru. Show New Private Message Notification Pop-up
Ako si se pretplatio na odredjenu temu, dobivati ces obavijesti putam mail - a o novim postovima u doticnoj temi. Tako to funkcionira na svakome forumu koji ima mogucnost pretplate na teme, pa i ovdje.
Ako ne zalis primati obavijesti mailom o odredjenoj temi mores obaviti unsubscribe od doticne teme.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks