La_LuNa, ako ne znas nemoj onda da se guras da pricas kako sve znas...
Naravno da im je trebalo 10min da zapale ambasadu, naravno da su vatrogasci mogli pre doci da nije bilo guzve, ako nisi znala krenula je protestna setnja i tad se grupa huligana razdvojila dok su ostali krenuli prema hramu sv Save...
A ako nisi znala tim putem su trebali proci vatrogasci...
Ja nisam nigde rekao da je srpska policija bila protiv, tj. prvo je pustila da porazbijaju sve pa je tek onda intervenisala... Jer kao sto sam gore rekao znalo se sta ce biti.
Znas sta, necu da se opterecujem glupostima, i ne mogu da sad visim na temi i odgovaram na svaku tvoju budalastinu, razumeo sam da branis hrvatsku i da si srecna sto je kosovo postalo drzava i da volis albance...
Kazes ako te neko jaci i mocniji zlostavlja treba se maknuti... Ja nigde nisam video da su albanci jaci i mocniji, i uopste se ne slazem sa tvojom teorijom dase treba maknuti, ti ako mislis da se treba maknuti blago tebi kad imas tako misljenje.
Kao sto sam rekao sutradan mogu ti isti albanci da uzmu i makedoniju, crnu goru, grcku, hrvatsku i sta svi trebaju??? Da se jednostavno maknu??
Pozdrav i necu vise da se ukljucujem u ovu temu, i jos jednom pozdrav za clana Drug Mile koji po meni ima odlicno misljenje

Bookmarks