Definitivno nokija 5700..mobitel je skroz okrenut multimediji i bit ces odusevljen s tim telefonom...
ovo će mi bit prvi Symbian (nemora bit, budem ga još isprobao u nekom V)(P centru...)
dakle; u ponudi su:
5700 Symbian, 891KN --> memorijska se dobije od 1 GB
5310 Vodafone live, 1.091 KN --> memorijska se dobije od 2 GB
6300, 691 KN
6120 classic Vodafone live Symbian, 891 KN
nisam za ostale siguran dali imaju mem. karticu koja se dobije, no ja imam od 512 MB (microSD) i to mi je cisto dosta...
najuži izbor bih stavio na 5700 i 6120 classic VL. 5700 bih uzeo, ali mi je ružna boja.
Definitivno nokija 5700..mobitel je skroz okrenut multimediji i bit ces odusevljen s tim telefonom...
dali se isplati u V)(P-u za 2.291 KN (Vodafone live, brandiran, i kodiran)
ili da kupim neki drugi (npr. NOKIA 5700 za 891 KN)?
cini mi se super ponuda.
Ili 5700 ili 6120c,ovisi za kaj ti treba mobitel,oba su vrhunska i nemres fulat,ja bi rade uzeo 6120c...btw,kaj nebi trebala ova tema biti u usporedbama modela a ne u symb series 3?
Mislim da ti se ne isplati dat toliko para za K850,vise se isplati dat za 5700,K850 za tu istu cijenu mozes nac u oglasniku nebrandiranog skroz novog...opet ovisi kaj zelis od mobitela,ako hoces dobru kameru izbor je jasan,ako hoces symbiana sa dobrim muzickim sposobnostima onda 5700
Mislis na ovu temu?
IMHO i ne bas, ono je pitanje samo za Nokie, i nalazi se u Nokia podforumu...
preporucio bih ti 5700 jer sam ga kupio nedavno i nisam nasao nijednu ozbiljniju manu zasad.jedino kaj nisu imali ni u jednoj boji osim crvene al nema veze,prezivjet cu.kamera ti je solidna,ima jako dobro snimanje videa (240x320 reza moguca),onaj zakretni dio je solidan,ne klima se,mozes ga okrenut za 90 stupnjeva prema sebi(da slikas sebe),90 od sebe (da bi slikao slike normalno) ili 180 da bi slusao muziku.mob je dosta brz,jedino mi je muzika u sluskama maaalo tiha(al to ti je subjektivno,ja volim glasnije,ali mislim da ima programa preko kojih mozes pojacat glasnocu zvuka).imas puuuuuno igrica i aplikacija za s60v3,mozes ih naci na dotsis.com ili ipmart-forum.com ili nekom trecem sajtu.ako te jos kaj zanima,samo pitaj.
ozbiljno sam zainteresiran za mob. bio sada u VIP centru, OK mi se cini, Symbian isto OK, samo mi jojstik nije radio ?!?!?
dal e to dogadja isto na 5700 kao na SE mobovima? (ono, ja idem desno, a on desno dolje ili desno i otvori folder)
pa ima li tko problema sa tim?
PS: ako je netko u mogucnosti da skokne do trga bana josipa jelacica pa da pogleda u VIP centru u gajevoj jel to bug mobitela ili šta (inace, cjeli je zaljepljen + nemožeš okrenuti ono jer je sigurnosna zica prekoodma ljevo kako se udje je 5700.
što se 6120c tice, one tipke, koje su kao jojstik je tesko pritisnuti, baš se cjelim prstom mora ...
eto, samo da taj jojstik rijesim i dali se to dolje može okretat koliko god zeliš krugova, ili je ogranicen (kao npr. LCD ekran na kamkorderima)
ili 5700 ili K850i (ovisi koliko budem imao para) cu kupit.
ma jesam ja pitao, al sam slucajno postao u NOKIA pa sam editirao da nebi bio SPAM, a mogo sam i zamolit moda da prebaci a ne pisanje uzalud...
EDIT:
neznam sad, dobila stara na produzenje pretplate, pa eto, ona mislila uzet SGH E250 po drugi put (ali crni) no glupot na to produziti za 2 g.
pa ja gledo kaj ima i naisao na 5700, a oduvjek sam htio nokiu. no, K800 mi je prvo bila "tiha patnja" no, više nije, sad je K850i i evo prilike, no mislim da će mu cijena znatno pasti (kao i K750i).
u 4. mjesecu mi je rodjendan, pa mi je stara rekla da može kupit 5700, no ako zamolim i roditelje od stare, te potrošim djeparac svoj, moci cu si kupiti K850i.
mislim da sam odlucio - kupujem 5700, samo taj jojstik... jel se i on kvari kao i SE-ovima?
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 23-02-2008 u 16:08
MOD/ADMIN: molim vas da ovu temu spojite sa ovom: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54112
sve sam zbrljao, bilo je skupa, no kada sam skužio da je u Symbian nokia podforumu...
joystick radi dobro,''laksi'' je nego kod SE-a.precizan je,nije toliko tvrd kao kod sonyeric koje sam ja imao.mislim da je to samo taj jedini uredaj jer kod mene tog nema.a za donji dio sam ti rekao.mozes okretat 90 stupnjeva u jednu stranu(prema desno)i 180 stupnjeva u drugu stranu(prema lijevo),znaci nemozes okretat krugove,sto je po meni dobro jer bi se tak brze razmrdao taj dio
koliko je to eura?
###1410989180026
mali OT:cijene mobitele,sa produzenjem ugovora,u vip-u su ocajne,skuplji mobiteli neg u paketu!! tu nek uce od t-mobila..
gidi jap!
5700 ili 6120 su stvarno dobri, kao sto kolege forumasi i navode.![]()
5700 je totalno okrenut glazbi i ima sve sto trebas,a 6120 je nesto ozbiljniji dizajnom iako jednako dobar kao i 5700.
izmedju ova dva se odluci,moj je savjet!![]()
pa ogromna ti je razlika od nekih 360kn. 306eura... to je dosad najjeftinije sto sam naso
###1410989180026
ja bi iskreno uzeo 5700 zbog symbiana.. a i nisam neki veliki fan SE k serije..
nedam za mobitel koji ima vodafon softver u sebi 2300kn pa da je i od zlata.
OK, kupujem 5700. no, neznam sad, kažu da za symbian postoje virusi, kakvi su, šta rade? (znam da ih je jaaako malo)
vec ga imao u rukama, neki skroz zaljepljeni selotejpom u VIP-u.
i, samo symbian zahtjeva navikavanje, i mislim da ce mi se svidjet, te da necu na dummy mobace (osim ovih SE K 700/750/800/850) jer su dummy![]()
Bookmarks