a di je moja pokelopta?![]()
kasnije, cca dva tjedna kasnije a?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
a di je moja pokelopta?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Imam ja dvije pokelopte, donesem ih![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
LOL [pokelopte]
Meni će mislim bolje pasati 1.3...jer ne znam kad završava ovaj ispit iz automatike![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
KASNIJE, CCA DVA TJEDNA KASNIJE!
niste čuli prvi put?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Pa i meni...zapravo ne znam da li mogu dva tjedna kasnije. Taj sam vikend i onaj iza nešto planirao...
Meni odgovara 1.3. Gle, kak god da se dogovorimo uvijek netko nebu mogao doc. Treba bubnut fixan datum, vrijeme i mjesto i to je to!
Bom Chicka WahWah
Jok ja. Prvi tjedan u ožujku sam na seminaru, drugi tjedan sam u Osijeku nekoliko dana (neodređeno, od 2 do 7, ne zna se). Treći tjedan sam OPET u Osijeku - vjerojatno samo 2 ili 3 dana...
Hoću reći, dogovorite se vi, a ja se nadam da ću uspjeti doći nekako...
Otišao mi sistemski hard u vječna lovišta pa sam malo bio odsutan. Dakle, ako ne bi bilo drugih prijedloga onda bi pomaknuli skup za dva tjedna. Ostaju nam tri vikenda u kombinaciji. 1.3. 8.3. 15.3. neko daljnje pomicanje nema smisla.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hmmm... meni je najizgledniji onaj zadnji :/
meni isto paše 15.3...![]()
![]()
zapravo, svejedno mi... bitno je da se svi mi družimo![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Khm, khm vidim da je navala, a bilo je tamo nekih obećanja, al dobro, nećemo sad o tome. Kako za sad postoje dva datuma, a kako je meni upravo danas uletilo nešto 1.3. ostaje nam znači 15. 3.
Za one koji nisu uočili:
[SIZE=2]Sastanak forumaša održat će se 15.3. na za sada nepoznatom mjestu[SIZE]
U slijedećih nekoliko dana primaju se prijedlozi za mjesto održavanja. Mjesto posljednjeg sastanka je jedan od prijedloga tako da nema potrebe ponovo ga predlagati. Ako znate nešto bolje, jeftinije, da radi cijelu noć ili jednostavno ima bolju atmosferu predlažite.
I samo jedna mala napomena, mjesta di se vrte cajke nemojte ni spominjati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja taj vikend imam svadbu..... a rekla sam da cu doc na sljedeci miting![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
zasad mi taj datum paše . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
heh. Meni to ne pashe, ali kak vecini pashe, ugodan vam provod.
Dakle, kako nema drugih prijedloga slijedeće okupljanje trebalo bi se održati na istom mjestu kao i prethodno. Namjerno neću napisati gdje, tko je imalo zainteresiran pronaći će gdje to piše. Vrijeme okupljanja je od mraka do zore (odnosno nekih 7-8 navečer pa dok izdržimo ili dok nas ne izbace van, kaj bude prije). Datum je 15. 03. 2008.
Dame i gospodo, drugarice i drugovi i svi ostali molim prijave da znamo koliko se nas misli pojaviti. Tko nije siguran, bolje da nas iznenadi, nego razočara. Hvala!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
1. Sljaka
2. Chellex + horda obožavateljica
1. Sljaka
3. Ico (osim ak nešto iskrsne tu subotu, al se nadam da neće)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
1. Sljaka
4. bbbrljo (zasad i ja dolazim . . . )
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
znači ćelavi se brine za after party dio![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
1. Sljaka
4. bbbrljo (zasad i ja dolazim . . . )
5. Balkanac (jer mu je bed kaj je prošli put ispao p**ka)
meni je malo zao sto je zadnje okupljanje bilo u petak, a ovo je u subotu, tj za vikend kad radim, na taj dan je stavros u bestu, tako da nema sanse da se pojavim.... nista, cekam neko okupljanje sredinom tjedna ili kad ne budem radio![]()
cvita
Bookmarks