pa to ti je kao da u fiću ubacuješ bmw-ov motorkako bi isao xp na ovome,isplati li se pokusati???,nemoguće jedino možda tiny XP
Imam jedno starije racunalo, 166 mhz sa cini mi se 32 mb rama i na njemu je win 98.Prijatelj je nesto pokusao radit na njemu, i sad kad se pokrenu windowsi pise da je program ilegalan i nemozes nista radit.Skinuo sam sa neta 2 verzije 98-ce second edition, al mi svaki put kaze da imam instalirani windows koji se nemoze upgrejdati sa ovom verzijom windowsa.Sto cu uciniti?
Sto mislite, kako bi isao xp na ovome,isplati li se pokusati???
FORD FOCUS RS500
I like it!
pa to ti je kao da u fiću ubacuješ bmw-ov motorkako bi isao xp na ovome,isplati li se pokusati???,nemoguće jedino možda tiny XP
Mozda, ako ga uspijen ubacit, da onda priko toga ubacin 98-cu...To cu ujutro kemijat!
FORD FOCUS RS500
I like it!
hehe pravi win xp nikako al nabavi TinyXP ili gamer edition i radit ce![]()
kakav xp na ono racunalo..
format disk i 98 nanovo..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
na 166 bi možda tiny XP radio, ali 32 mb rama. Pitaj u karitasu imaju li koju od 64 :-)
Windows 98 ti zna malo zezat, ako je različita podverzija, ali ionako ne bi ništa postigao s ponovnom gaženjem instalacije bez formata. Ako koristiš disketu, prije odlaska na CD rom i pokretanja instalacije upiši format c
A ako dižeš s CD-a odaberi da ti digne dos s driverima za CD-ROM, pa poslje odeš na CD (ako ti je bio D: sad će biti E, ili ako ti ne leži dos, stavi da digne bilo kakvi dos, pa format c, pa restart i odabereš da počme instalaciju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Dizen sa cd-a.
NEmogu doc do my computera jer mi ne dozvoljava apsolutno nista nakon sto napise da je program ilegalan.
Postoji li neka druga mogucnost formatiranja diska bez ulaska u windowse, preko biosa ili nekako???
FORD FOCUS RS500
I like it!
A o cemu sad pricas o 98 win ili XP-u?
Bitno bi je bilo samo da formatiran disk da mogu nabacit 98-cu.Sad sam uspio pronaci doma jednu plocicu od 128 mb tako da sad imam 164 mb u toj kanti.Hard disk ima nevjerojatna 3 GB
I sad stavljam xp, uspio sam formatirat disk.
Nadam se da cu nakon toga moci instalirat 98-cu preko tog xp-a.
Ako ne uspijem, javim se za daljnju pomoc.
FORD FOCUS RS500
I like it!
neve ti obicni xp radit sigurno triba si nabavit tiny xp il gamers edition on guta puuno manje resursa
MEni je samo bitno da sam formatira disk.Necu nista ni radit sa xp, nego cu cim instalacija bude gotova pokusat stavit 98-cu...
FORD FOCUS RS500
I like it!
ma daj nemoj se zezati sa tim... jednostavno skini si mi miniXP. ako nemas dat cu ti ja link... i mislim da ce da leti... ja sam na slicnoj kanti imao cisti XP... tako da nemoj se nista brinuti
###1410989180026
Evo izgleda da je upalilo, stavio xp na postojecu 98-cu koja nije radila i nakon toga preko xp-a stavio novu 98-cu, naravno sa formatiranim diskom.
Tunja, nebi se ja sa 98-com zajebavao al nije racunalo moje vec vlasnik zeli da na njemu bude 98-ca.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ja sam na pentu od 200mhz i 160 rama stavljao i 98 i milennium,i 2000,i Xp,i Tiny Xp beast edition tako da ti mogu savjetovat,da ako zelis komp i da koliko-toliko sluzi svrsi,ostavis 98 i budes miran. Od svih tih os-ova tiny xp se je ponasao najbolje,al s vremenom zna zadavit komp tako da...
Za formatirat disk,bilo ti ga je dosta iscupat iz kompa,i formatirat na svom kompu. U onom vremenu sam imao jednu disketu gdje sam imao fdisk,scandisk,format... i slicne komande pa sam mogao iz dos-a radit sta me volja,al ako ti je ovako,mogao si i s instalacijskim cd-om od win 98 takoder formatirat i particionirat disk...
Gore sam ti napisao da trebaš doći do dos-a pa upisat format c
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
dobro ako je sve rijeseno... ali za 98 je puno lakse format izvrsit neg na xp
###1410989180026
Bookmarks