Sta niko nezna kako da rijesim ovo???
Na kompu mi PC suite nadje mobitel i sve mogu slat sa kompa na mobitel , a obrnuto nece... nece ni na drugi mobitel slat... nista nece slat sa mog mobitela... kak oda rijesim to????????
Molim vas pomozite....
Imam problem sa bluetoothom...
Kad ocu nekom nesto slat samo mi javi Sending failed, a ja mogu sve primit kad mi neko salje....
Isto tako kad pretrazujem ima li nekog oko mene pise da nemoze nikakve uredjaje nac iako ih ima par komada....
U cemu je problem???
Sta niko nezna kako da rijesim ovo???
Na kompu mi PC suite nadje mobitel i sve mogu slat sa kompa na mobitel , a obrnuto nece... nece ni na drugi mobitel slat... nista nece slat sa mog mobitela... kak oda rijesim to????????
Molim vas pomozite....
Mozda promijena softvarea pomogne...
Sad sam napravio onaj reset sa *#7370# i sad nadje uredjaje al nece poslat, samo javi sending failed....
Ako promjenim softver jel gubim garanciju ili????
Kako to radim??? moze nekakav tutorial... nisam nikad radio to....
ne gubi se garancija...odeš na ovu stranicu i skineš s NSU(nokia software update) te ga instaliraš...zatim spojiš mob preko usb-a na pc suite i pokreneš NSU i slijediš upute u programu...nemoj slučajno trknuti mob dok se to radi da nebi bilo...kad staviš tordit izleti iz sobe van...akoi nemaš dsl..ništa od toga jer je soft preko 60mb-a
http://nds1.nokia.com/files/support/...erSetup_en.exe
eto puno srece
e da...nemoj biti dosadan i pisat post za postom jer ce biti...
![]()
malo se strpi
★★★★★
ništa....napravi hard reset ---alati-- postavke --opcenito--početne postavke--otprilike ti kažem nisam nikad imao 6120...
★★★★★
Garanciju imam, a tak mi se neda nosit u mobis.... traje citavu vjecnost...
Neradi ni sa memorijskom... pokuso sam je i formatirat opet neradi...
A dali je moguce ako netko ima kod sebe taj najnoviji software da mi posalje pa da nekako ga zamjenim???
Stvarno mi se neda nosit u mobis mobitel, zadnji put kad sam nosio cekao sam 2 tjedna a treba mi....
Evo sad mi nadje sve uredjaje, rodjaku na mobitel mi normalno posalje, meni na komp nece, iako ga nadje, a s kompa na mobitel oce... Nisam nista dirao sam od sebe je proradio samo sto na komp nece slat, javlja sending failed...
*#7370# je za hard reset?
Sta se time gubi? Svi instalirani programi, poruke, i sav sadrzaj koji nije na kartici.
Meni je otisao zvucnik, pa moram pricati na loudspeaker ili slusalice, postalo je iritantno vec. Nije radilo, pa jest, pa nije, pa jest, i sad mjesec i po dana ne radi, pa kontao puknut taj hard reset, pa zelio bih znati sta time gubim?
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Sve ti se vrati na pocetne postavke ko kad si dobio mobitel, sve se izbrise sa njega....
btw meni bluetooth sam od sebe proradio... neznam ni ja kako...
Bookmarks