koji su to majmuni, dobio sam poruku da je 10 Clia otislo... Joj kako me to zanima, koji debili....
e sad zamisli kolko je takvih ko ti
nek ovdje svatko tko je slao poruke pukne cifru kolko je puknuo para onda ce bit jasno zakaj se rade takve igre.
mislim da ovo bacanje po podu nece nikako pomoci nikome. oni su tu da zarade lovu. a zaradjuju ju na najlaksi i najbolji nacin.
ja da sutra pokrenem financijski inzinjering otisao bi ih hr za mjesec dana sa 2-3 milje eura i to je nazalost realnost. Na tu kartu treba igrati ako oces zaraditi jer nemojmo se zavaravati zivimo u prljavom kapitalizmu za koji su nam komunjare da ga se pazimo da nam ne dodje.
dobar grah daleko se čuje
koji su to majmuni, dobio sam poruku da je 10 Clia otislo... Joj kako me to zanima, koji debili....
....
ima li gdje lista ljudi koji su dobili clia???
a da probas na stranici nagradne igre ?!![]()
http://www.60dana.com/winners.asp?se...date=2/23/2008
zna li netko nekog dobitnika???
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
sad sam cito malo komentare i to po drugom forumu..i koliko se max moze potrosit para dnevno ako saljes cijeli dan 24sata poruke jednu za drugom, naizmjenicno dok jedan sere il jede da se ne gubi vrijeme..al sigurno ima i takvih, tako da ako zapnu takvih vise a max se moze potrosit 2880 poruka,cca17 000kn ako svakih 30sekundi 24sata dobijes sms i posaljes odgovor..znaci isplati se onom ko dobije i to dobro, al se ne isplati svim onima koji ce potrosit 12,14,15 000kn....![]()
stari moj ti si cijelu teoriju razveo
ja realan kakav jesam , cu o sam za ovu nagradnu igru ali mi je naravno na jednu uho nutra na jednu van. sad citam ovaj topi k ,i otkrivam da eto ima ljudi koji su se ipak dali navuc..je to 68 auutiju ali imam neki osjecaj da se buduci vlasnice vec manje vise znaju
posipam se pepelom ali nazalost moram priznat da znam jednu takvu osobu ..stvarno strasno.Ustvari ovaj potez i ne cudi kad vidis kunolovca i novu lovu i retardinjose koji to zovu.
kak nekom neupucenom , nepametnom , sto jednostavnije i sa sto manje uzrujavanja objasnist besmslenost takvog djela?
20 tisuca kuna --- Hrvatska -- Njemačka na dvojku.
Cini mi se da su im ciljna skupina ekipa iz kladionica koja svaki tjedan ima sheme na kojima ce zaraditi 150 t kn
rezi me ak koeficient nebude oko 2, poznavajuc mentalitet nasih ljudi.
imas realne sanse zaradit , osvojit , tih 20 tisuca kuna u 90 minuta sjedeci pred plazmom od 42 inča i jeduc kokice iz Metroa.sanse su ti ja bi reko tu nedje 50-50 .
ak ne dobis , ne dobis , miran si bar jer si odgledo gubljenje love.
to ima veceg smisla od kunolovca i vipa![]()
Zadnji uredio stamp1 : 23-02-2008 u 22:25
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...,25,,109902.jl
zbrojili ljudi dva i dva pa odlučili tužiti...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
moj bože...
hrvati su u globalu gledano idioti.
no, opet... šta ćeš...balkan je u kući...
Evo ih i HTV oprao...sad kad se i ministarstvo financija diglo na noge oni tvrde da nije riječ o nagradnoj igri nego "kvizu". Istovremeno na njihovom sajtu lijepo piše "Nagradna igra" sa svim pravilima (za koje inače treba dobiti suglasnost istoga ministarstva). "Kako je riječ o KVIZU, nismo tražili suglasnost...". Baš me zanima kako će se iz ovoga izvući. Možda vrate ljudima pare, ali opet ipak je to VIP...
sve je to jedna mala prevara.. sigurno su zaposlili psihologe-kako to biva vani.. svaka im cast na mamcu!
..stara mi je poslala oko sest poruka i dobila tri mjeseca da ne placa preplatu.
dok slucaj kod mene - imam vip prek preplatu i jos nisam dobio tu famoznu poruku..vec sam je dobio danas i to ne na 091 broj - vec na 092?? bas cudno.
Već i ptičice na grani znaju da VIP nikada nikome nije ništa poklonio - uvijek je taj poklon dobro i skupo naplatio. Ali je jadno to što ima puno ljudi koji nasjedaju na takve fore. Kad god vidiš da VIP nešto poklanja obavezno pročitaj pravila a u posljednje vrijeme sve "tricky" informacije nalaze se na webu i to dobro sakrivene....pa ti traži
sad ne kuzim..sta im nije dovoljno ljudi na 091 mreži da im šalju te kvizove..vec su mene nasli hebat na 092 mrezi..evo danas sam od vipa dobio jos jednu poruku..
nije mi jasno,, ako je to vipova nagradna igra..zasto onda salju na 092 brojeve? ..je da je to u njihovom vlasnistvu..ali zaboga ako sam se odlucio za tomato..neka me onda vec jedanput puste na miru..
Zadnji uredio frish : 27-02-2008 u 00:08
to je jos jedna prednost teleta. nisu pod "nikim" . salju mi poruke samo kad je nuzno - dakle da mi kazu da je aktivirana knockoutice,ili da je deaktivirana kad prodje onih 30 dana.na vipu sam bio prje nekih 4 godina i mogu s olaksanjem rec da sam ga se rjesio for good.
ironicno je da tele svugdje osim u Zgu korisit vipov signal-bar kad nema svog-a naplacuje svoje cijene
ja nagradnu igru kao takvu svhacam kao nesto di ces ispnit kakav kupon , pojest sladoled , poslat 10 cepova koka kole i sl. ovo nije nagradna igra.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Haha, drito to, mene ful veseli kad vidim u inboxu tele2 jer znam da je nesto dobro!
Na VIPu sam od 1999 i bilo mi je bed prije 2 god mijenjati broj kojeg su imali svi ljudi koje sam u zivotu upoznao od osnovne do faxa, ali cim se omogucilo prenosenje brojeve bilo je bye bye VIP!
Iskreno se nadam da ce neki korisnici ovu igru dozivjeti kao kap koja prelijeva casu.
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Može mala pomoć, frend je dobio poruku od HRVIP da je osvoji Clio, bla,bla, da dođe u Savsku 152 što prije moguće.
Zovemo mi službu za korisnike da provjerimo, oni nemaju pojma o teme, zbunjeni do kraja.
Piše da dobitnika odaberu u 23:59h, a on je dobio poruku oko 22h
Dal to može neko cimat ili su ovi iz VIP službe nesposobni?
[QUOTE=vjeko;750084]vjerovatno te netko cima.. znam jednu stranicu gdje mozes upisati bilo ciji broj,,pa tako cimas ekipu uokolo.
Da, netko je cimal, gadan cim...
A koja bi to stranica bila???
Poštovani,
Prema članku 14. pravila nagradne igre obavještavamo Vas da se daljnje odgovaranje na pitanja u igri "60 dana za 60 automobila" obustavlja dana 29.02.2008. godine u 00:00:00 sati zbog nepredviđenih okolnosti na koje priređivač nije mogao utjecati. Ukupni predviđeni nagradni fond automobila bit će raspoređen igračima prema do sada stečenim bodovima koji su ovakvom odlukom u potpunosti sačuvani.
Hvala Vam na sudjelovanju u igri.
Došla voda do grla...I još kada bi kaznu platili!Ali za našu državu i ovo je uspjeh.![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Ovo danas i u novinama pise kako im je ministarstvo zabranilo daljnje provodenje i reklamiranje nagradne igre.
A zamislite ovo:jucera u tim istim novinama citam clanak o liku koji je igrao igru 30 sati u komadu, skupia preko 68 000 000 (68 milijona) bodova, da bi mu nakon toga stigla poruka da je potrosio previse novca na racunu i da mora prijevremeno platiti racun da bi mogao nastaviti sa igrom! Koji su to debili! Poceli su mi se gadit vise od t-coma!
Momak potrosi 12500 kuna da bi mu debili rekli da nesmi vise igrat...a onda mu i dalje salju pitanja na koja on, naravno nemoze odgovarat zbog njihove zabrane....
FORD FOCUS RS500
I like it!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=85680
dobrl, tko je bio spretan i sretan, dobit će auto
stigo mi racun,647 kn![]()
nikada vise...
![]()
gidi jap!
a zamisli kak je onima koji su natukli preko 10k kuna.
Bookmarks