ja prebacio , kupio bon , aktivirana knockout,i zadovoljan sam.nema te tarife na tmobileu di ce ti bit povoljnije nego na teletu brijem.(i ja sam bio na simpi)
ja prebacio , kupio bon , aktivirana knockout,i zadovoljan sam.nema te tarife na tmobileu di ce ti bit povoljnije nego na teletu brijem.(i ja sam bio na simpi)
Da se i ja izreklamiram (jer su moji tekstovi)...u zadnja dva Mobyja isto tako imaju cijene usluga svih (fiksnih i mobilnih) operatera. Valjda ne budem dobio po ... zbog male reklame![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
mislim da dolazi novo osvježenje što se tiče tarifa ,zato pripremite se!
GPRS po nekoj razumnoj tarifi bi bilo jako dobro osvježenje......
Jel to, jel to???![]()
Pa daj reci o čemu se radi,svi smo željni novih vijesti i još boljih tarifa!!!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Nadam se da ce biti nesta dobro, jer vise ni ne koristim tele2 broj, nego vip (sms0 i vip0) i simpu (tulum i w'n'w). Uvijek sam bio za tele2 i svima ga preporucivao, a sada su makar meni, najskuplji.
jao posejdon,bas nas moras zivcirati!?o cemu se radi?![]()
Ajd barem reci datum posjedon, da ne iščekujemo, nego da znamo otprilike. Sumnjam da može biti nešto jeftinije od knock-out-a. Po meni bi pun pogodak bio ukidanje tarife s mukte brojem ali da se onda mukte broj može aktivirati na svakoj tarifi, i naravno povoljniji paket za internet.
Zadnji uredio ojpi : 21-02-2008 u 16:29
opet sam prekršio pravilo i žao mi je,javljam se samo sa konkrtenim info.istina nisam mogao a da ne napišem da dolaze nove tarife,opet kažem neslužbeno.
točan datum ne znam,samo znam da je sve u pripremi i čeka se najpovoljniji period,po onom što se priča trebalo bi biti ok.
Bookmarks