pa ne znam,verovatno nemogu da se instaliraju,ali imas na ip martu da zatrazis koja ti treba pa da ti je prevedu u SIS format,ali ja mislim da nije tot to...
Evo ove sam ja mislio igre igrat.
Skinio sm ih par ali nerade(nisu se htjele instalirat).
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=71957
pa ne znam,verovatno nemogu da se instaliraju,ali imas na ip martu da zatrazis koja ti treba pa da ti je prevedu u SIS format,ali ja mislim da nije tot to...
pa nemam ja ngage,instalirao sam igre na n95,ali prevedene su u SISX format,nisam ga bio dobro razumeo...
izaslo jos pre 2-3 nedelje
ja sam tek sad to vidio tj nisam mogao instalirati prije tjedan dana ali sad radi...mogao si to onda s nama podjeliti ako si vec to našao
★★★★★
igre isprobane , jedino se pecarija može krekirat da se igra u unlimited trial varijanti. Šteta radi space impacta, sistem rush je isto u unlimited varianti....
da pecanje je super,samo opet nemozes sve blagodeti igre iskoristiti,valjda ce uskoro na ip martu uskoro osvanuti full cracked game![]()
jel i vama dok krenete na aoerdrom igra izbaci error...
2..open folder on memory card " PRIVATE "
3..folder "2000afbc"
4..delete files "license.dat.ngdat" and "free.dat.ngdat"
meni se nista ne nelazi u PRIVATE datoteku koja se nalazi na mem. kartici.
Jel trebam bit u igri ili?
Probo sam i s x-plore-rom i opet nista
meni kaže da mapa PRIVATE vec postoji probao sam s X-plore i njegovim file manageromi ne vidim ju nigdje
EDIT:našao sam i obrisao
još nešto ...koliko vam dugo otvara taj plavi n gage?meni treba barem 10 sec da mi pokrene ..a pri instalaciji mi je reklo da mi nedostaej file nešto POP OS imate li vi to?
Zadnji uredio pbreaker : 20-02-2008 u 19:56
★★★★★
Mozda glupo pitanje,ali di da ukljucim taj show hidden files...??
EDIT:Rijeseno..:-)
Makar sam izbrisao te fajlove idalje mi pise da mi je pecanje trial i trazi me da kupim...jel zna ko kaj je to?
I di se mogu uopce izbrisat te igre?
Zadnji uredio DJ_Tiesto : 21-02-2008 u 00:06
pa to nije full verzija nego produzeni trail ! full moras da kupi barem dok je ne krekuju.
@pbreaker,svima kaze mising os pips,meni nije jer sam imao taj fajl posto imam instaliran quake,ali normalno je da ga trazi...sto se tice ikonice isto i meni,pojavi se iznad nje onaj mala plava strelica,kao da program radi i onda cekam 10s i tek onda udje u program,isto bude i kad izadjem i to me bas nervira
pa mene je pocelo strasno da zivcira,a instalirao sam je jer sam posle reseta telefona obrisao ona dva demoa pa reko da imam nesto barem novo kad ona ne koristin icemu,a za ovu ima i novih igara..mozda ce biti popravljeno nekim updateom ,ako uopste je to moguce
pa zar to nije za sada samo za N81? :S fino pise na starnici?
za sve 3rd edition mobove s symbom...
★★★★★
e al pazi ovo..kad bi se ta kupovina pojednostavila..nebi bilo problema!
a ovako..užas! pojma nemam ni kako da uzmem igru.....
2. ne mogu nać PRIVATE na kartici!!
nađem samo u memoriji telefona ali on je prazan
poludit ću!
mama ti sestra!
Bookmarks