Imam malih problema s interpretacijom uvjeta akcije od strane Tele2, pa, ako netko ima sačuvanu poruku iz gorenavedene akcije (tri mjeseca 50 kn popusta za tri na vrijeme plačena računa), molim da je citira.
Unaprijed hvala!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
I dalje češ imat problema s interpretacijom.
Poštovani,platite Vas račun za 11.,12., i 1. mjesec u roku dospijeća i ostvarite svaki mjesec do 50kn popusta povrh minimalne mjesečne potrpšnje. Vas Tele2
I naravno žalio sam se jer popusta nema a da bi ga bilo trebaš imat potpisan ugovor. Kad sam pitao zašto to nije napomenuto rekli su mi da sam mogo zvat szk i saznat. Uglavnom s..u
Ne znam jeste li skužili, ali taj popust vrijedi samo ako ste prekoračili mjesečnu minimalnu potrošnju.
Ako si dobio poruku ne vidim razlog zašto bi morao imati potpisan ugovor!?
Žali se i dalje!!
U poruci nije navedeno da popust vrijedi samo za pozive i poruke, a za druge usluge ne.
Koji bilo!
Kome češ se žaliti? Oni tupe svoje i bok. Žalio sam se iz nekog principa ali i brzo odustao. Hvale se stalno kako je kod njih sve jasno i nema skrivenih poruka a sad su počeli ko vip i tmobile,sve moraš 5x pitat i provjerit. A računima sam inače zadovoljan,a komunicirat s njihovom szk i tehničkom službom je čisti gubitak vremena.
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Problem je nastao zbog toga što je račun došao 15. (petak), plačen 18. (prvi radni dan), ali do 20. nije proknjižen. U službi za korisnike mi je ženska rekla da račun treba biti proknjižen do datuma dospijeća, inače ništa od popusta, ali mora provjeriti da li ranije plačeni računi utječu na popust. Nekako mi se baš i nije činilo da ima pojma o čemu govori, pa ću im poslati mail, a poruka mi je trebala da ih malo podsjetim na uvjete akcije koje su oni sami odredili.
P.S. Ako ima nešto što ne stane u poruku, tad trebaju staviti ukratko, akcija ta i ta, a za detalje pogledajte na www.blablabla
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
znam ima toliko rupa, zato ja ni ne koristim popust jer mi je sve to sumljivo, sve nešto sustav ovako sustav onako, ima puno propusta što se te kampanje tiče, npr nije rečeno da račun mora biti i proknjižen ( što je vrlo širok pojam) i zašto nije rečeno da se popust iznad minimalne mjesečne potrošnje odnosi samo na pozive i sms??
to mi je super krivo jer mi u popust ni parking ni sms nije uračunat ni internet ni mms, bez veze.
nigdje to nije navedeno, onda kad ih pitaš oni kažu; nažalost to ide ovako.....
trebali su u sms staviti da se za detaljnjije informacije nazove 444, ovako su samo nama svima i njima pomutnju napravili
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
A vidjet cemo sada za 2 mjesec kada stigne racun dali to vrijedi ili ne, ja sam platio sve na vrijeme i sad me bas zanima oce skinuti 50 kn
Evo meni odbili 50 kuna za prošli mjesec!!![]()
Koji bilo!
Ja sam provjeravao jučer, pa mi je napisalo da ključna rije "tpo" nije pronađena. Danas sam poslao poruku, pa mi dugo nije dolazila, pa sam poslao ponovo, pa mi je došlo da mogu provjeravati samo jednom u 24 sata!
Bookmarks