Zaprijeti im da ćeš ih sravniti sa fotonskim torpedima, da vidiš kako je kod mene to upalilo - nikad me više nisu probudili![]()
u, u, Luna hepi, Luna sutra gleda borga!
i ja cu skoro off s matrice.. sutra opet ustajanje s pijetlovima.. i prekosutra.. i prekoprekosutra![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zaprijeti im da ćeš ih sravniti sa fotonskim torpedima, da vidiš kako je kod mene to upalilo - nikad me više nisu probudili![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma necu, u biti dobro je ovako da radim ujutro, tjedan je divan, toplo, suncano, imam neke kave popodnevne u planu narednih dana, pa..jos ne ulazim u red alert
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Istina...ja fakat ponekad zažalim što sam morao one pijetlove sravniti sa Zemljom
Just Kiddin'
ode ja zvalit jastuk..
btw, vi koji si mozete priustit luksuz gledanja pikarda u ovom terminu, trk pred tevenije bila losa epizoda (ja partibrejker gledala popodne)
'noc forume, matrico, votevr
i, da, maco, cestitam na ispitu!!![]()
Ma kaj dramim...idem i ja u krevetac, umoran sam k'o svinja koja se okupala u blatu...još 6 sati svega do Icinog posta
Hvala Luna...pozz svima![]()
Diskonektam se,idem gledat najjačeg ćelavca poslije Roberta Valdeca![]()
jutro svima![]()
Dobro jutro![]()
Україна
Jutro![]()
evo upravo me izbacio profesor.. što je najgore nisam ni kriv..
Hm, ja krenuo konačno da vježbam finansijsku matematiku, imam neku skriptu... A ne da mi se nikako...![]()
points tužan.
Україна
Ja imam gripu pa danas neidem u skolu...sad se dosadujem na kompu...
aaa..dobra ti gripa...daj meni na PM malo da i ja imam...
Hm, tek sam 3 zadatka uradio, no sad odoh malo napolje![]()
Україна
Baš stigao na cafe...kad ono..stisnulo me...moram ići...![]()
![]()
![]()
evo me...
![]()
pisem s faxa,pala je 4!!jeeeeeeeee!!!
napio bi se al sam preumoran
![]()
![]()
doso iz skole...Danas imo svega dva sata...Prvo dodjem na sat trebamo pisati fiziku profesora nema...Mi ono fiju buraz...Onda pod biologijom moramo u botanicki...kada smo se vratili imali vjer i njem,nakon toga trebali hrv profa se razboli tako ti to...
A osim skole nista posebno
Bookmarks