Imam certifikat od 7.2.2008. Probao s njim ali ne radi. Javlja mi da mi je krivi password
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ico može za n 95
imei 356962011271930
hvala...
Zamolio bih da mi se posalje certifikat za
IMEI:356962013807061
moze kao replay ili na mail: tiho.pandja@zd.htnet.hr
Puno Hvala unaprijed!!
kaj to sad uvode na symbian signed?!vise certifikat nemoze dobit bilo tko,a?dakle,mi koji nismo certifikat dobili mozemo programe zaboravit,ili cekat novi nacin dok se smisli za prebacivanje?!
molio bih ako mi neko može napraviti certifikat za n6120c,
IMEI:358640016713241
Hvala
uspio sam acaunt napraviti i napravio sam certifikat al ga nemogu uplodatito je do njih il do mene?
Molim certifikat... nemogu se registrirat ne prolazi mi mail,pa ni onaj od t coma...
IMEI: 356996017239491
Hvala!
n95
Dakle, nista...
Ipak, evo za certifikat ako se bude moglo:
E70
IMEI: 357580001408145
Zahvaljujem.
ništa...
sjedit i čekat da stranica proradi kako spada...
pa da svi mogu dobiti svoje certifikate...
Pa stoga, nemorate sad svaki dan pisati novi post u kojem pitate šta je sa certifikata.- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY If you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
kada stranica proradi, dobit će te svoje certifikate.
Polako i smireno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Trebaju mi samo dva certifikata i platit ću nekome tko ima Publisher ID. Nemam više živaca stalno pregledavati symbiansigned.
IMEI: 357663015389004
i
IMEI: 357663015388402
Dogovor na smiki68@gmail.com
zasto mi ovo izbaci kad idem radit sa devcertom -- Sorry, there were problems processing your Symbian Developer Certificate Request file
koji mail prolazi za registraciju? ovi,yahoo,hotmail,gmail etc ne prolaze,probam t-comov,ni on,a ako stavis neki bezvezni onda ti otvori da se dalje regas.
eh koje sam ja fkn srecejucer sam ubo 8GB fino se rego na symbian signed a sad ne primaju zahtjeve
kaj taj neki SW koji se certificira moze radit samo na jednom mobu?
alo ljudi daj citajte postove, gore vam je ico naveo kaj je sa symbiansignedom, pa nemorate se regat bezveze kad nevrijedi vam ta registracija nista, ja sam registriran i nemogu napravit certifikat zato kaj nemam publisher ID , a on se placa, pa strpite se malo.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
e da molio bih kad proradi sve jedan certifikat
nokia e65
354832014455867
Hell Ain't A Bad Place To Be
Ja zaboravio. Probaj s ovim
http://rapidshare.com/files/75624008...years.rar.html
Unutra je .cer i .key. Sve potrebno za signanje aplikacije ali opet napominjem ne radi sa svim aplikacijama
evo ova obavjest još uvijek stoji..zbilja neznam kad cemo biti u mogucnosi napraviti vam certifikate
Your request has failed. Reason:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network
★★★★★
Bookmarks