pijem caj i oplakujem 150 000 poruka(i ostalog) iz icq-a koje sam izgubila![]()
![]()
pijem caj i oplakujem 150 000 poruka(i ostalog) iz icq-a koje sam izgubila![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
sta se radi?brljo si ziv.ja gledam tekmu.
evo upravo došao s treninga . . .
oduševljen sam, danas radili snagu, malo udarce, parter i tako to . . .
sutra nažalost nema treninga, tek u četvrtak . . .
danas sam počeo . . .
a borilačke vještine kao vještine ima mnogo, tj. sve su kombinirane u jednom . . .
i onda na sastanku demonstracija . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
idem racune placat....
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
obojestavila windowse, pass-a se ne mogu sitit
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Balkanac i dečki...e Luna, ti očigledno opet imaš one blackoute
A što se tiče Gutija pa jebote čime se mediji bave. K'o da je ikome u životu bitno što je tamo neki Guti (koji ima prezime vrlo slično Gucci-ju koji je gle čuda isto bio ***** ili homo- [da ne bi uvrijedili Balkanca i ekipu]) zažvalio nekog lika nasred ulice...k'o da će mi to pomoći da uštedim koju lipu više za stan ili da nađem žemsku s kojom ću ostariti uz kamin, od kojeg će mi sagorit kosa...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Hej,ono,ovo je domokratska država,svatko ga ima pravo metat gdje hoće. Budimo politički korektni![]()
Pih Balkanac, nemaš ti pojmaTo ti samo misliš da imaš prava...Ti si izgubio prava čim si se rodio i nisi postao Sanader ili još bolje - Bush...
Još bolje [inspired by The Matrix] - Neo or Agent Smith![]()
lol, bojz..
nego, maco, kaki blackouti?? vot??
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bojz, bojz, bojz
Ma niš. Bilo pa prošlo, nitko nije skužio.
Babi Džejnvej fale Kocke u 5. sezoni što ona to napominje već u prvoj epizodi (The Night)...Predobra epizoda, jedino što potroše čak 13 fotonskih torpeda![]()
aloha too everyone!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
You're new![]()
Ma,daaj,Maca,Cypher je kralj...
"Kako Matrica zna da piletina ima okus po piletini?"![]()
LOL, pa zato što je piletina postojala i prije kompjutera, you dummy![]()
Zafrkavam se...ima par epizoda, a u jednoj Baba Džejnvej se, uslijed sveopćeg nedostatka Kockica za napucavanje [issss, skoro sam napisao uslijed čitanja prethodnih postova - napuhavanje], iživljava na Kraljici i njenom Kolektivu![]()
spavanac..laku noc..
Kud ranije, baVečer je tek počela
E, sad mi je neš palo na pamet - imam viška para pa ću sutra regati domenu www.kudranije.ba![]()
Sad bi znatiželjni Balkanac upitao "A jesu kudranije nekaj za jest ili?"![]()
@Balkanac: LOL...pa moglo bi i to...kod urbanog bosanskog se nikad ne znaMožda bolje onda www.kud-ranije.ba
Pa eto brzo...15 i 16. epka su ti tzv. "Voyager muvi"
Noć svima....![]()
Ma kak sam to znao...isključuje se ekipa polako iz Matrice
I da, jesam spomenuo da sam prošao ispit sa 5. Jest da je trebalo natezanja sa profesorom[ne tog natezanja perverznjaci i perverznjakinje
], ali je na kraju sve fino završilo
![]()
Bookmarks