Jesi instalirao usb driver?
Molio bi ako netko zna u čemu je problem...od frenda sam dobio jedan mobitel , on kaže da neće očitavat karticu što je istinito,...ali mobitel nije skroz mrtav, u fly modu radi walkman player, ali karticu neće očitati...pokušao sam ga spojiti na far da stavim novi firmware ali evo što XS kaže...
Da li netko zna u čemu je problem, što da napravim...hvala
Jesi instalirao usb driver?
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ili ti je kabel u banani
Instalirao sam neke od w800 (neznam dal su isti ) ali mob se ne pali pa vjerujem da nisu oni...ali neka mi netko ul drivere (već sam zatražio u Zahtjevi za firmware....)... kabel nije u banini radio je već s w800
To za W800 nisu USB Flash driveri.
USB Flash driver sam postao vec barem 15 puta, ali evo opet:
http://www.2shared.com/file/2652552/.../gg-setup.html
Drugi put potrazi sam, i ja sam ovo nasao pretrazivanjem.
Ma to sam i inst. imam te drivere...al očito nije do njih jel su oni uredno inst i w800 noramlno radi u xs u
a da probaš sa sx++ 3.1 ipak je to noviji phone....
Nece ni s njim...neznam u čem je problem..ko da mobitel uopće ne spojim ...
I ja sam mislio da je do GDFSa ali je walkman to demantirao...nije ni do kontakata...sad sam rastavio mob i stavio drugu onu "pločicu" di ide punjač i usb kabel, opet ista stvar...
Probaj kombinaciju tipki 2+5 umjesto c ako ne pomaže, probaj spojti bateriju tako da pomoću žica promjeniš polove (pozor malo če iskriti i to trebaš full kratko držati, piše da možeš spržiti telefon ali meni na K800 je pomoglo)
Ma nešt je pregorilo u mobitelu bio je na servisu nemogu ni oni pomoć...tak da niš od tog moba, hvala svima može lock...![]()
daj pusti te budale u servisu... prvo de reci je li mozes upaliti telefon????
kao drugo skini si usb drivere za taj telefon jer su ti potrebni a onda skini nove usb flash drivere... i isprobaj jos neki prog npr. seetool... pa se javi
###1410989180026
I meni su rekli da nema spasa za K800 na kraju radi kao puška meni s eniti mobi nije htio plaiti
eto vidis--- aj lijepo uradi ono sto sam ti ja reko
###1410989180026
Mobitel radi, ak se to može nazvat radi...u fly modu radi walkman ali nijednu karticu neće prepoznat..skinuo sam nove drivere (radi s mojim w800 sve) i kad ga spojim na xs / setool neće ga prepoznat,..
Uf...
Jesi stavio USB drivere ili USB flash drivere? Ako nisi stavio flash drivere, normalno da ti ga ni XS++ ni SETool2 nece prepoznati. Ako si stavio flash drivere, onda reci tako, nemoj mijesati to dvoje jer nisu ni slicni.
Ma flash isprika svima , al se moglo zakljucit ak w800 radi u xs u (ne bi bez flash drivera)
Probaj ono sa 2 i 5 ili ono s baterijom
Bookmarks