barem dvaput godisnje sam u Lipiku..
a gle,meni je drag, al ja vucem slavonske korjene tak da nemrem bit objektivna
nemas sta tamo nit za vidit nit za radit, izuzev ako te privlace rusevine iz Domovinskog rata..
Lipik je jos uvijek u groznom stanju.. malo toga je obnovljeno (no, da, of kors, Kosoricina kuca je bila prva obnovljena i sad zjapi prazna..)
sad je zima pa nit otvoreni bazeni ne funkcioniraju, a zatvoreni u skolopu bolnice se, kao i sama bolnica preuredjuju pa opce nemam pojma dal se moze doc tam na kupanje..
jedino sto bi donekle mogla bit atrakcija su Lipicaneri koji su ljetos vraceni iz Srbije u Lipik.
Lipik je prije rata bio predivan, krasan grad s velikim vilama.. ono sto je od njega sad ostalo je pretuzno.. srce mi se steze svaki puta kad odem tamo
ah, Slavonijo moja mila..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a dobro . . .
psihički se pripremam za trening večeras, nakon dugo vremena počinjem nešto trenirati . . .
a danas dva tjedna je na rasporedu kondicija i dobivanje iste . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
sta treniras?
ovo me razveselilo kaj je procurilo
http://www.index.hr/sport/clanak/uje...ra/375029.aspx
Pozzzzdrav i dobar dan ljudi!!!! Kak ste mi po ovaaaakvom divnom danu!?
Ja sam u kurku
Umoran pas,došao s posla,ko đubre sam strgan!!!![]()
kad smo kod strganosti od posla.. citav tjedan sam jutranja smjena, dizanje s pjetlovima i tak to..
zbog tog sam morala pomjerit gledanje st-a u nocnom terminu na ovaj dnevni.. a to ne volim!! oduvjek sam gledala reprize po noci! grrr...
odem gledat st!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ocemo na sparing hehe?
ulicni fight hehe...
ma zajebbbavam te...sada cu se upisat na boks...Al obicni...Soro se samo po kvartovima nikakva pro iskustva neam..
Dodi onda da te namlatimo pa ces imat pro iskustvo!
Ma nist,idem na benzinsku po gorivo za avtič,i onda na kavicu... Aj pok!
muski rod i vasi porivi za kontroliranom tucnjavom..
zaista ne shvacam zasto se primanje ili zadavanje udaraca u glavu naziva sportom.. a jos manje shvacam zene kojima je to wow!!
i bas samjer imam flesbek nedavnog razgovora s najdrazim mi forumasem.. i on je krenio trenirat nesto slicno..
a tak.. umorno, a tek je utorak.. vidjeh, i tebe isti problemi muce
imam ogromnu zelju za opseznim sopingom, a stanje na tekucem je negativnog predznaka, i to posteno..
vrijeme vani je tak divno, a meni se nis ne da.. mrzim ovo doba godine, kraj zime i naznake proljeca.. uvijek u to doba zapadnem u ovakva kenjkava stanja..
Bookmarks