sa kojim clientom radis?? prema ovome kaj pise mislim da je cuteftp,ja sam radio sa njime ali nije dobar isto ima dosta grsaka sada koristim Core FTP Pro,odlican je i jednostavan.probaj sa njime pa javi rezultate.
Naime, imam problema sa uploadom na ftp, probao sam sa par klijenata uvike mi se javlja isto..
Code:Transfer failed. Use the Transfer Queue for automatic retries.Code:STATUS:> [18.2.2008 11:48:44] This site supports features. STATUS:> [18.2.2008 11:48:44] This site supports SIZE. STATUS:> [18.2.2008 11:48:44] This site can resume broken downloads.
Imam XP Prof, SP2, firewall isključen...
koristim wlan, mislio sam da wlan filtrira, međutim ne, također imam laptop na Visti i preko njega mogu sve uploadati...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
sa kojim clientom radis?? prema ovome kaj pise mislim da je cuteftp,ja sam radio sa njime ali nije dobar isto ima dosta grsaka sada koristim Core FTP Pro,odlican je i jednostavan.probaj sa njime pa javi rezultate.
CuteFtp i SmartFTp sa oba imam problema
evo napisao sam ti gore skini ovaj prog Core FTP Pro sa njime neces imati problema ej dja mi reci dali ti pocme uploadati pa neke fajlove nece ili kada se ides konektirati onda ti izbaci te greske?
ja sam radio s FileZilla-om i nikad problema
počne uplodati i onda stane...
sa core ftp isto..
Prvo ti vidi je li možda o hosta...što je sa ostalim hostovima? Jeli ide normalno?...ako je uzmi fille zilu,po meni najbolja.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks