Ti si to davno rekao, ali nisi u pravu. N95 ima veci ekran, ali ne i bolji. Bolji ekran ima N82 jer daje jasniji i cistiji prikaz (gledaj na kompu sliku 640x480 u njenim pravim razmerama, a onda je gledaj u fullscreen varijanti da vidis enormnu razliku). I onih 8gb memorije smo na prosloj stranici objasnili da to nije vise prednost. Sta vise, na N82 je mozda moguce ubaciti i 16gb, ukoliko izadju u prodaju.

Normalno da je na N95 bolji ekran,nitko objektivan se ne zali na jasnocu i cistinu ekrana na N95,sto je jos bolje nitko se i ne zali na ekran N95 8Gb koja ima 2.8 incha
Mozda ima guscu pixelazu ali jednostavno je skoro duplo manji od displeya N95 8Gb,to se uopce ne moze usporedivati,koliko sam vidio slika na N95 8Gb je odlicna i pixeli su skoro nezamjetni.Znam i ja da bi bilo bolje da su stavili VGA rezu od 640x480 ali takav ekran bi poskupio sam mobitel dobrih 500-600 kuna,ako ne i vise.Ta nas rezolucija definitivno ocekuje u skoroj buducnosti ali trenutno je neisplativa jer jos nije usla u "masovnu proizvodnju".Kad se ona progura nece vise biti problema sa pixelima i moci ce staviti ekran od 3.5 incha bez problema,do tad cu se ipak odlucit za 2.8 umjesto 1.9 incha,ma koliko god bila (ne)jasnija slka

Bookmarks