nisam htjela otvarat novu temu.... jel jos vrijedi da kupovinom bona od 100kn, poruke budu 0.19kn?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Koliko ja znam da... Knock-out tarifa se nije mjenjala...
EDIT: evo link: http://www.tele2.hr/Blabla_tarife.html
Još uvijek vrijedi![]()
Zadnji uredio Sniper : 03-02-2008 u 11:12
Je li veličina mms-a ograničena? Koliki največi mms se može poslati?
da li je još mms free i do kada za tele2 mrežu ili i za ostalemreže ako šalješ??
mms unutar tele2 mreže je besplatan do 31.05.
prema ostalim mrežama 1,39 kn
da li to znači od 1.6 se preko t mobila moze tj, ako si na njihovom signalu slati mms? jer do sada je bilo da sa vipovog nisi mogao slati, (i zbog čega, to?)
i dali to znači da od 1.6. više ne odabiremo tele2 vip signal jer bi nam se mogao naplačivati roaming? ili? ili jednostavno nećemo biti u mogučnosti razgovarati? pošto sam ja ponekad u zabiti!
ovo će morati jako debelo obavještavati, jer ljudi su navikli upotrebljavati vipov signal.
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Mislim da se mobitel jednostavno neće moći više spojiti na VIP-ovu mrežu (isto kao što se za sada ne možeš spojiti na T-Mobile). Ako nema čistog Tele2 signala prebaciti će se na T-Mobile roaming. Od 1.6. bi se trebalo moći koristiti i mms preko roaminga, koliko sam ja upućen u stanje stvari. A do sada se to nije moglo na VIPovom roamingu jer Tele2 i VIP nisu potpisali ugovor o korištenju VIP-ovog GPRS-a, a to su sada napravili s T-Mobile-om.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Meni se stalno roaming prebacuje na Vip i naravno ne mogu koristiti gprs. Kad dodje taj signal od T-mobile-a da li ce se moci prebacivati ili nesto da se koristi gprs.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
e ja zadnja 2 dana ne mogu slat mms-ove, jel se to jos nekom dogadja?![]()
meni radi sasvim normalno... moguće da nisi u području GPRS-a.... ili pak provjeri postavke
Meni je tako u ST od kad je proradio 3G.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
evo od jucer je ponovo sve u redu...
Ljudi zasto nemogu mms poslati u inozemstvo.. htjeo sam sliku curi poslati ali nije mogla primiti odnosno meni na mobu pise da slanje nije uspjelo ali to tele2 jos nepodrzava??
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Da li je ona na nekoj stranoj mrezi ili je korisnik neke hrvatske mreze i nalazi se u roamingu?
Ako je ovo drugo mora u postavkama na telefonu za MMS pod "Auto Download" ukljuciti "always" jer joj je vjerovatno po defaultu stavljeno "not in roaming"...
Mali off topic. Od 01.06.2008.g. odnosno od kad počinje suradnja s T-mobileom neće više biti pucanja veze pri prelasku iz Tele2 mreže u T-mobile mrežu i obratno ... to (sad ne znam kak se zove) nije im mogao ponuditi (ili nije htio) VIP (kao ni nacionalni roaming za prijenos podataka)...
Nije ovo za mene ...
S nestrpljenjem očekujemo i podatkovne tarife![]()
Bookmarks