Probaj noviju verziju skinut i instalirat. A jel ti se redovito FF upgrade-a? Meni recimo svaki tjedan otprilike
Koristim već dugo firefox i prije par tjedana mi se dogodilo nešto čudno, ne razumijem u čemu bi mogao biti problem!
Problem je sljedeči!
npr kad nešto skidam, ne pojavi mi se ondaj dawnload prozor, nit progres skidanja, a kad otvorim dawnloads prozor, nema ničega ni progres niti niš, ne prikazuje niti skinuta fajlove, apsolutno ništa.
E sad me to već polako počelo živcirat!
Jedino kaj sam probao do sada je obrisati i ponovno instalirati program, ali nije pomoglo!
Ima ko kakav prijedlog, a da nije format C:
Probaj noviju verziju skinut i instalirat. A jel ti se redovito FF upgrade-a? Meni recimo svaki tjedan otprilike
Da redovmo mi skida update neznam dal baš svaki tjedan ali znam da skida, i mislim da je taj problem nastao nakon predposljednjeg update, ali nisam siguran!
gle sad ovo rjesenje
Step1)
Start- Control Panel - Add /Remove Programs
Step2)
Klik na Firefox - uninstall
Step3)
http://www.opera.com/download/ skines - instaliras - koristis
Step5)
Pocnes se navikavat na surfanje bez problema
Podvalili su mi drogu u heroin!
mozda ti je preopterecen komp
skini hijack this i napravi log pa ga postaj ovdje
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Skini Download Statusbar kao ekstenziju.
Svaki put dok se nešto skida, otvori ti se status bar na dnu i i vidiš kaj ti se skida.
Probaj: Tools>Options>tab Main>pod Download oznaci 'Show the Downloads window...'. Ako je vec oznaceno, probaj odznacit, restartat firefox i ponovno oznacit.
Bookmarks