smuc.. ćut' tamo!!
brljo, da, da, nek jednog da meni! sta ce mu tolko, to zedno![]()
smuc.. ćut' tamo!!
brljo, da, da, nek jednog da meni! sta ce mu tolko, to zedno![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
E pa srami se!![]()
cetiri?!?!?
jedan za kod punice i u trgovinu.
jedan za malu peljat u vrtic.
jedan za na posao.
jedan za sminku.
kaj ti dilas aute, or what?? i jos reci da su svi :wanna have: kao ovaj..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sta ce ti tolko auticha? Nije mi jasno...
Dosao kuci, gladan. Uskoro cu nesto pojesti.
E da vas nesto pitam; Sto da kazem u frizerskom ako hocu da mi samo smanji volumen kose sa strana?To pitam jer se inace sisam na pola cm, a ovaj put sam pustio kosu i htio bih je zadrzati. (nisam se sisao od 9. mjeseca)
al i dalje nam nije jasno.. ma da su ostali svi redom zadnje kante, opet, sto ce jedinki 4 osobna motorna vozila, osim ako ne pati od sindroma malog pimpeka?! nije da aludiram na nesto, uvjerio si nas da imas 'cersamo mi nije jasno cemu 4 komada..
lada niva, bejbe, lada niva!!
ma ne novu, nove ne valjaju! stariju, al tu treba puuuno paznje i truda pri pronalazenju iste.. stare su super ak nisu razvaljene do bola, meni je to tak kul auto da bih si 3 odma kupila! tesko se nadje starija, a da je u dobrom stanju.. a ak nadjes, grabi, covjece! ak ne's za sebe, pokloni meni)
ma nek je on izdrzljiv, neb ja njega novoga u polje, blato, kanale.. ne, ne, to je za pokazivanje!! tek za 10 godina moze u polje s njim
btw, a zasto mi pricamo o terencima? palim se na njih do bola i nazad!! i na suvove! na sve sto je veeeeeliko i moze van ceste, pa makar samo na papiru (x5 je ljubav mog zivota, al ne bih ga van ceste drndala nikada!! maj prešs..)
ajmo ne o takvim autima.. ne ne.. jos malo pa cu se povampirit, pretvorit u sponzorusu i trazit bogatog poduzetnika po forumu i sire.. a sve samo zbog terenca.. tata kupi mi auto..
Bookmarks