a rukovanje bik vas ****...Kaj odma mislite na gej misli ccc...Citam ovo i jezim se...
http://www1.badblueboys.hr/Forum/Thr...?ThreadID=1177
vidimo, čujemo da, ali ne znam kaj ti misliš pod osjetimo . . .![]()
![]()
da, to sam i mislio . . .
čujem da vam je bilo veselo na prošloj tekmi kad je kanader bio . . .
skoro duplo veći broj zaštitara nego inače . . .
samo radi tog smrada . . .
e, jel ti možda znaš kolka je nagrada za zaštitara koji ulovi onoga ko je utrčao u teren?
da, i ja sam se zapitao . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a rukovanje bik vas ****...Kaj odma mislite na gej misli ccc...Citam ovo i jezim se...
http://www1.badblueboys.hr/Forum/Thr...?ThreadID=1177
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
nemam pojma kolka je nagrada bar nisam kod nas...nisam čuo da je neko dobio neku lovu za to...ja sam vadio glupe francuze iz jaruna dok su se vani pingvini smrzavali pa nisam ni lipe dobio...naravno nisam skako u jarun...nisam lud...ali sam im s obale je** sve po spisku...![]()
![]()
![]()
a ako ima nagrade vjerojatno je oko 100-200kn...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
5000kn??? malo mi je to nelogično...onda ja pustim svakog debila da preskače ogradu pa ga ulovim prebijem dam mu 20kn za kavu i tak par komada i ja sam bogat covjek...malo mi je to previše...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
euuu pa je vrloo dirljivoooo.a evo sta radim?ma neznam ni sam sta radim
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Ovo moram imati, ubercool stuff!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zijev......
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Dosadno.....čekam da vidim tu prvu šugavu utrku....![]()
snjeesko pada!! malo...
debiliram... čekam pola 5 da idem doma![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
i kopam nos pomalo! nije neka strka na poslu..a i uhodo sam se sa slanjem s moba! jedino mi fale moji Satani! al jos ćuku i doma sam...odgodjen mi seminar!tak da jos budem malo letio po foruuumuu!
A damn, gledam kakvu utrku čekate.. Reko da ne kreću slučajno formule u nedjelju :stupid:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a beeeddddd
a jadannnn
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sad ce moji Satani! jos malo pa cu kuci!! satani dolazim!
ma neee
zaboravila sam napisat šalim se da ponovno nebi neki tvoj skriveni advokat iz grma iskoćio i napao me
![]()
Samo kaj nije počelo.....idem ja....![]()
Bookmarks