Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo da za p990 kazem da ces ga jako tesko prodati jer mob nije trazen ni sad a ni prije nije bio...e65 super mob ali intezivno koristenje net-a na njemu i nije bas prakticno jer ipak je display pre mali...po meni je tek e61 po velicini displaya pogodan za surfanje...izmedu k810 i e65 moras si odlucit sta ti je bitnije,kamera ili symbian,wlan...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    e65 super mob ali intezivno koristenje net-a na njemu i nije bas prakticno jer ipak je display pre mali...po meni je tek e61 po velicini displaya pogodan za surfanje....
    imao sam E65, pa mogu reć da za povremeno (1-2 puta tjedno) pregledanje web-a, displey je OK. pogotovo kad ga se okrene u landscape mod
    Da je displey na E65 pre-mali, s tim se nebi složio... ipak se tu radi o 2,2'' (dok K800/810 ima 1,9'' )
    Meni osobno, E65 ima taman displey u odnosu na rezoluciju...
    E61 ima stvarno velik displey (u usporedbi sa K810,E65...) i ako podosta surfati netom sa mobom, onda gledaj mobitele sa displeyom veličine od 2,4'' na više...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    iPhone 4 16GB,Nokia 5000
    Operater
    T-mobile,Vip
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Definitivno si radje uzmi E65,mobitel je stvarno dobar i kvalitetno napravljen,sto se tice ekrana,dovoljno je velik i nista mu ne fali,baterija dobro drzi,WLAN je standardan,definitivno za preporuku ako ti nije bitna kamera

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rock star Pregledaj post
    Definitivno si radje uzmi E65,mobitel je stvarno dobar i kvalitetno napravljen,sto se tice ekrana,dovoljno je velik i nista mu ne fali,baterija dobro drzi,WLAN je standardan,definitivno za preporuku ako ti nije bitna kamera
    Malo OT:

Ja mislim da ako vec planiras uzmati "pravi" smart phone , da ti je bolje ici na P990..
    E65 jest Symbian, jest dobar, jest da ima puno pluseva, i sve to...ali ... preobican je u usporedbi sa UIQ platformom..
    Nema QWERTY , nema TS, ima manji ekran..

Nakon koristenja N80 i E65 sam shvatio da se i ne isplati bas previse uzimat N / E seriju ako zelis pravi smartphone..
    U specifikacijama sve mogu , ima masu programa za njih i sve...ALI...to nekako nije to. Puno toga ostaje neiskoristeno na mobitelu zbog nedostatka QWERTY tipkovnice, touch screena i premalog ekrana.
    Imas super program , a onda se mucis sa obicnom telefonskom tipkovnicom da ga iskoristis...

P990i se moze koristiti i kao obican mob (bez TS-a) , kad je zatvorena ona vanjska tipkovnica, a ako zelis koristiti sve mogucnosti mozes koristiti touch screen.

To je samo moje iskustvo, i vjerujem da se mnogi nece sloziti.

Sto se tice potraznje za P990i, imam dojam da je trenutno relativno velika s obzirom da ih se malo prodaje.
    Ipak, mislim da je lakse prodati E65.

Procjena je tvoja i dobro razmisli sta trazis. Ako uzmes P990i moras biti strpljiv u pocetku i priviknuti se na ideju da je rijec o pravom malom kompjuteru, koji ima svojih musica ali se moze zivit sa njima.

Sve ovo napisano vrijedi za zadnju verziju firmwarea (Generic) za P990i. Stare verzije su prilicno slabije i nepouzdane.

Uglavnom :
    Ja osobno bi mjenjao K810i za P990i

Just my 2c.
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P990i je u nekim pogledima bolji od E65, ali ima stari u kojima je lošiji...

= Citat = Izvorno postao Quark Pregledaj post
    P990i se moze koristiti i kao obican mob (bez TS-a) , kad je zatvorena ona vanjska tipkovnica, a ako zelis koristiti sve mogucnosti mozes koristiti touch screen.
    Ovaj dio sam izdvojio, jer sam imao P990i
    kada je zatvoren flip (tipkovnica), može se normalno zvati, pisati poruke itd. to što si napisao da je može korisiti kao "običan" mob donekle stoji, kao i dio da ako želiš korisiti sve mogućnosti možeš koristiti TS.
    tu bi te malo ispravio. umjesto riječi "možeš", ja bi upotrijebio riječ "moraš"!
    Recimo ako hoćeš promijeniti zvuk zvona: moraš otvoriti flip, izvući stylus i tipkati po ekranu, isto tako kada hoćeš promijeniti neke postavke...

Tu je Nokia puno bolja. jer je manje komplikacija. recimo na E65 možeš dosta toga promijeniti u postavkama bez da otvaraš slide.

Qwerty tipkovnica je prednost, bar djelomično, jer je dosta mala. Imam sad E61i i mogu reć da su tipke veće i udobnije za pisanje.

Još jedna prednost E65 naspram P990i je stabilniji soft (bar što se tiče P990i sa starijim softom, predzadnja verzija recimo), te puno glasniji vanjski zvučnik i slušalica za razgovore.

E da, skoro sam zaboravio još jednu razliku, koja je možda nekima i jako važna kod kupnje mobitela: dimenzije i težina!
    Tu je E65 puno bolji do P990i...

na stranu dimenzije i malo kompliciraniji soft, P990i je jako dobar uređaj, koji traži malo privikavanja (što na dimenzije što na TS i soft)

Ako kamera nije bitna stvar, ja bi K810 mijenjao ili za E65 ili P990i (jer su po meni oni bolji)
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Zatvorena tema

Slične teme

1. Sta mjenjati na ovom PC
    By SiemensCX70 in forum Aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 22-08-2007, 18:14
  2. Dali se isplati mjenjati samsun E380 za sonyericsson D750
    By scorpion in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 20-01-2007, 14:40
  3. L6- ne mogu se mjenjati shortcut tipke