Meni se sviđa izgled kao i specifikacija. Šteta za procesor iako on u radu postiže bolje rezultate od nekih jačih procesora a troši manje energije..
evio i jedan jeftiniji HTC-ov comunicator koji je sasvim pristojno opremljen.
ocekivana cijena je oko 450EUR.
* Chipset - TI OMAP 850, 200 MHz
* OS - Windows Mobile 6 Professional
* Display – 2.8” touchscreen QVGA
* 2-megapixel camera
* 256 MB ROM, 128 MB RAM
* microSD-slot
* Bluetooth: 2.0 EDR
* GPS-receiver
* Interface - HTC ExtUSB (miniUSB and audio jack), USB 2.0 Full-Speed
* Battery - 1100 mAh
* Talk time – up to 350 minutes
* Standby time – up to 240 hours
* Dimensions – 108x58.3x15.7 mm
* Weight - 122 g.
Meni se sviđa izgled kao i specifikacija. Šteta za procesor iako on u radu postiže bolje rezultate od nekih jačih procesora a troši manje energije..
Hm... A u cemu je smisao ovoga "jeftinog" HTCa sa slabim procesorom i 2mpx kamerom za 450 eura kad se Touch Cruise sa 400Mhz-nim procesorom i 3mpx kamerom moze nabaviti za 500? (http://www.handyattacke.de/handys/ht...Cruise_attacke)
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
GPS-----------
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izgleda da je IRIS ipak ugledala svijetlo dana!!!
Izmjenjena?
Ili možda ipak u drugom kvartalu??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Otkud ti ideja da su Iris i Pharos imalo slicni???? Pa daj otvori oci i ako nista drugo, usporedi slike ili jos bolje, specifikacije.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
George Eliot
Ne guraj nos gdje god stignes.
www.gadgethive.com
George Eliot
Odi negdje gdje je tvoj IQ prikladan podforumu... recimo chataonica ili jos bolje recycle bin.
www.gadgethive.com
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ne vjerujem da ima SIRFStar III. Svi HTC uređaji imaju GpsOne chip osim HTC P3300. Ali ova nova serija Qualcomm GPS chipa je poboljšana i lovi 20 satelita iako još uvijek zaostaje za SIRFStar III ali u praksi to nije više velika razlika.
Bookmarks