Mozete mi reci jel kvalitetna ona majica crna muska?
Sviđ mi se majica pa da cujem mišljenja.
Hvala
ja sam dobila postom taj ugovor i dobila sam zvucnike...uzivam u njima vec dugoi rade punom parom
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Mozete mi reci jel kvalitetna ona majica crna muska?
Sviđ mi se majica pa da cujem mišljenja.
Hvala
mislim da si fulao temu...ako se ne varam...ovo je tema za poklone koji su se dobivali ako produzis ugovor za internet...
pretpostavljam da ti mislis na znakove paznje...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Nemogu vjeravat isti dan sam poslao ko i frendova dva , oni dobili , jedan je dobio tjedan dana prije a jedan tjedan dana kasnije a ja jos nista, a i mislim da necu ni dobit :@
Dali je itko od vas platio postarinu???
Ja nisam nista platio a susjedu mi naplatili postarinu 40 kn.
Jel tko od vas morao platit??
ja nista nisam morala platiti...
R.I.P.-16.10.2007.
Jel se vama na zvucnicima, kad smanjim na kompu do kraja i ostavim upaljene zvucnike cuje nakakva radio stanica???
Meni i susjedu lovi...
Dali postoji nacin da to maknem????
interferencija... loša kvaliteta, odnosno zaštita od vanjskih utjecaja. nema pomoći
nikakvu postaninu nisam trebo platiti samo paket u ruke i bok![]()
Samo da se pohvalim,l stigao mi paket
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
AKcija opet...imaju na lageru,pa navalite brzo brzo brzo...ja sma vec narucio![]()
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
Pitanje, trazio sam ali nisam nasao bas odgovor.
Potpisao i dao ugovor negdje na pocetku prvog mjeseca.
Nisu dosli nikakvi zvucnici jos, znaci jeli ti ugovor vrjedi ili ne?? Znaci jesam vezan za njih jos 18mjeseci??
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
a ejbiga...ako je jedan poziv cijena koju se treba platiti za zvučnike...zašto ne?
mene su sad prije par sati zvali iz t-coma dal zelim produziti pretplatu za jos godinu dana.
ako danas odlucim dobijem logitec zvucnike 2.1 a ak sutra odlucim onda tipkovnicu, mis i kameru..
ja sma odlucio danas buduci da imam ugovor na maxtv jso godinu dana...
blago se tebi curo ja sam isto produžio ugovor i dobio sam zvučnike 2-3 tjedna kasnije Logitech X-530 i zakon su samo ono što nije zakon je da mi centralni zvučnik nije radio, tako da sam poslao preko city expressa u zagreb svih 5!!!
i sad sam opet bez ičega, kad će mi vratiti zvučnikeeee??!![]()
![]()
meni ovaj mjesec josh trajao ugovor i otishao produzhit i pita me lik ochu zvuchnike ili tipkushu i mausa.. reko daj zvuchnike i evo dva dana proshlo i stigli..i imam problema s njima![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...također produžio ugovor u petak i u pon. stigli zvučnici...i veoma sam zadovoljan, stvarno sviraju nevjerojatno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks