ma ljudi ili sam ja lud ili što već ali ja se uistinu ne snalazim sa ovim svim softwerima i što ti ja znam čega sve ne,svi pišu kao sve je lagano i tako a ja kada hoću samo otkodirati hebenu motorolu(v360v)treba mi cijela knjiga,te uzmi ovaj soft te uzmi onaj nitko ne kaže kako taj program uzgred radi pa sa tp -om pa bez tp-a što uzgred uopće nemam pojima što je,nismo baš svi experti za mobitele da sad će reći neki pa onda plati otkodiravanje ali da kažem zato i jesam na ovom forumu da nešto i sam naučim jer tako znam da je početak težak ali ja uistinu sam tek počeo ozbiljnije se baviti mobitelima,negdje sam pročitao da recimo program RSDlite mora biti upaljen zada bi se moglo dalje raditi na motoroli a ne kaže se kako što tu napraviti pa recimo skinuti drivere za motorolu ima link ja odem na njega ,a on me vodi sve dalje i dalje dok na kraju ne pokupim sve žive viruse ili sam toliko glup pa ih ne znam skinuti,ali nije to samo sa driverima ima tu dosta programa koji te ne vode nikamo da ne kažem da nema niti nikakvio objašnjenja čemu služi,a skonuo sam čak i neke demo?? programe ma svakvih sranja sam se naskidao a da se nisam maknuo od nule,nabavio sam kabal ali što mi to sve znači kada se već tri dana zahebavam a da se nisam kažem maknuo od nule,ajde ovako ako netko ima živaca i volje pa da mi pomogne da se sastanemo preko mns-a jer mislim da ovako neču daleko dogurati ili se varam ne znam kažem te imaš ovaj program te ovaj ne valja sad imaš onaj taj je dobar i tako se samo vrtim u krug evo ovo je moj mns:
robi64@windowslive.com pa ako netko hoće mi pomoći tu sam
Bookmarks