Pronašao sam na jednom starom postu da je moguće na motoroli gledati slike preko cijelog ekrana pomuću programa slide show. i skinuo sam taj program, instalirao ga (copy/paste na karticu, pa install) i program je radio ali kad bih stisnuo select photos ništa se ne bi dogodilo. Zatim sam ponovno pročitao post, i vidio da se program može instalirati samo pomoću midway. Zatim sam proveo cijelo jutro da skužim kak to sve šljaka, i skužio sam, i instalirao navedeni programpomuću midway-a, no tada mi se na mobu javljala poruka da program nema autorizacije. uglavnom, kad instaliram samo jar file program se pokreće bez problema, no ne radi već spomenuta select photos opcija, tako da ga ne mogu koristi. ako instaliram jad file, program se uopće neće instalirati. probao sam pronaći neke alternativne programa, no nisam uspio. stoga bih molio, ako netko zna kako mogu gledati slike preko cijelog ekrana, ili kako da mi proradi navedeni slide show program, bio bih jako zahvalan kad bi to podijelio na forumu!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks