ako je vazan dobar izgled,a vidim da cijenu nisi spominjao,onda svakako preporucujem :LG KE850 PRADA,LG KE970 SHINE,Motorola V8,Nokia 5610 XpressMusic,Nokia 6300,Samsung P520 Armani.....
ima toga jos,ali i ovi navedeni su svi jako dobar izbor.![]()
Ja bih si kupio neku pilu od mobitela, ali stvarno ne znam što odabrati. Ima toliko modela na tržištu, da uopće ne znam kako suziti izbor. Doduše, malo sam si suzio izbor, uzeo bih Nokiju ili Soni Erikson, drugo me baš i ne zanima, osim ako me netko ne uvjeri suprotno![]()
Nude mi se slijedeći mobiteli, pa mi predložite neki.![]()
Naravno, prijedlog je potrebno detaljno elaborirati i podkrijepiti formulama![]()
http://www.tele2.hr/telefoni_poslovni_pretplatnici.html
Ja sam prosjećan korisnik mobitela, zovem, šaljem sms i mms i to je to. Ne zanimaju me videopozivi, 3G i slično.
Htio bih neki mobitel dobrog izgleda, ono, da je u špici![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-02-2008 u 00:48
ako je vazan dobar izgled,a vidim da cijenu nisi spominjao,onda svakako preporucujem :LG KE850 PRADA,LG KE970 SHINE,Motorola V8,Nokia 5610 XpressMusic,Nokia 6300,Samsung P520 Armani.....
ima toga jos,ali i ovi navedeni su svi jako dobar izbor.![]()
ako hočeš biti in,onda definitivno lg prada ili armani ili ku990 ili v8
ako hočeš funkcionalan uređa - 5610 ili w910 ili w880
ako hočeš poslovni izgled - e65 ili n76
sve u svemu moja preporuka 5610 ili n76
ali to je moje mišljenje ali kako reko ako hočeš stvarno biti in uzmi jedan od modela lg (preporuka prada)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Uz već navedeno,
Nešto jeftiniji modeli šminkica: Nokia6300
Nokia 6500 (brončana, crna)
Nokia 7500 Prism i 7900 Prism (po meni su bezvezni i ružni)
Nešto skuplji: SE K850
Nokia 8600 Luna
Eskluziva: Nokia 8800 Sirocco Gold
ili bilo koji model marke Vertu (sigurno nećeš pogriješiti ) teška eskluziva i veliki, veliki novac i naravno ako si ganađeš gdije za kupiti.
Ok, hvala na savjetima. Zaboravio sam napomenuti da sam spreman dati kakvih 500 kuna za mobitel, tako na Prade i Armaniji otpadaju![]()
Nokia 5610 XpressMusic
Ovaj mob koji trenutno imaju u tele2 ponudi mi se čini kao najbolji izbor...barem meni osobno..
Za otprilike te novce, iz ove ponude ja mislim da bi uzeo SE K800i .
Sad je druga stvar da li ti se svidja njegov izgled i da li je bas "in" ali po funkcijama i kvaliteti izrade je provjeren i dobar izbor.
Takodjer, mislim i da mu je cijena trebala biti nesto niza u ovoj ponudi,ali...
Just my 2c![]()
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Uzmi si radje E65,mob prekrasno izgleda,ima dosta mogucnosti,symb je,kvaliteta izrade mu je solidna,2.2 incha ekran,WLAN,jedina mana mu je malo slabija kamera
Do 500Kn:
LG KE970 SHINE
Motorola Z3
Nokia 6300
Samsung E740
Sony Ericsson K550i
Sony Ericsson K530i
...
A sad kojeg od njih, podjednaki su, svi imaju prednosti i mane ... Pošto ti funkcije nisu toliko važne, uzmeš onaj koji ti se najviše sviđa i čini najpovoljniji ..![]()
Rekli bi srpski nogometni komentatori "Omasio ceo fuzbal!" Covjek trazi neki od mobitela koji moze dobiti na produzenje pretplate u Tele2 (naslov teme je prilicno dobar hint), pa onda svi ovi osim 6300 ne dolaze u obzir.
Moj prijedlog bi bila Nokia E65, jer...
- sam si vec naveo da bi volio da je Nokia ili SE
- E65 je poslovni telefon i u vrijeme izlaska je bio vrh linije
- buduci da je poslovni uz to sto dobro izgleda ima i Symbian (koji ti kao prosjecnom korisniku mozda nece puno znaciti, ali jednom ce ti bit od koristi i onda ce ti bit drago da ga imas)
- dobro izgleda, tanak je, ima lijep i dosta velik ekran, brdo featurea i onu "koznu" pozadinu koja je na dodir jako ugodna, ali to treba probati da bi znali o cemu govorim (osjecaj da drzis nesto skupo u ruci ... sto E65 i jest)
Ja ne znam samo po čemu si ti zaključio da se radi o produženju preplate, a ne novoj pretplati, valjda bi onda dao ovaj link .. http://www.tele2.hr/produzenje_pretplate.html ...
A ako se radi o novoj pretplati, onda E65 također otpada ...
Zgodan ti je ovaj telefon,bar meni,a nije skup...Take a look
i još k tome,slide...milina
Nije ni važno .. onda .. uzmi E65 i doviđenja ...![]()
A ništa momci, hvala na savjetima. Izdvojio sam si nekoliko mobitela koje ste mi preporučili. Sad mi jedino preostaje otići u tele2 trgovinu i osjetiti koji mi mobitel bolje leži u ruci. Što više proučavam karakteristike mobitela na gsmareni, to sam sve luđi![]()
Javim se kad nešto kupim![]()
P.S. Nokije 6300 više nema u tele2 ponudi, tj. rasprodana je. Vjerojatno je još ima po nekim dućanima, pa ako si je mislite kupiti, požurite.
Ajde sretno u kupnji....i javi kojeg si kupio.....![]()
ne kuzim, 6300 je lijep mobitel...al zar nije baterija katasrofa...ja bi ga uzeo zbog izgleda, al posto mi baterija igra najvazniju ulogu na mobitelu..trazio bi neki kojem traje bar 3dana uz razgovore, ili vise na stand by-u..
bio nekad oglas...
Uzmi E65, kad ga primiš u ruke znat češ zašto... Ali ako ti symbian i wlan ne znači ništa u životu onda uzni onog koji je tebi najljepši...
Moram priznati da mi je Nokia E65 malo zapela za oko.
Wlan mi ipak nešto znači u životu, a možda će jednom i symbian![]()
Naručio sam Nokiu E65![]()
Bio sam danas u tele2 i proučio sam razne mobitele: sony ericssone, motorole,... ali kad sam uzeo E65 u ruku znao sam da je to to!
Jako me se dojmila koža na stražnjoj strani mobitela. Baš ugodno leži u ruci i djeluje čvrsto i neuništivo.
Hvala svima na savjetima. Pitat ću vas opet za savjet za dvije godine![]()
kao sto smiley kaze
Bookmarks