možeš ga bez problema unlokati jer je to cid52, a i možeš ga flašnuti u t650 i podržava ti flash teme
sad kad sam vidio da ce biti i u crnoj boji, odlucio sam s njim zamjenit moj dotrajali K750i, ali me interesira kolike su mogucnosti K770i za bezbolnim fleshanjem, unlockanjem i sl. To me zanima jer ne zelim uzet mobitel koji je na nekoj zaj... platformi pa da ga nemogu unlockat sa kablom i kompom, nego da ga moram nosit unlockeru na box... sa K750i je to sve islo relativo jednostavno pa me zanima kakav je k770i jer mi je mob lijep, tanji je i manji od k800i a prakticki su ista stvar, ima mali poklopac od kamere i uzet cu ga ak je podlozan unlockanju,flashanju....
možeš ga bez problema unlokati jer je to cid52, a i možeš ga flašnuti u t650 i podržava ti flash teme
Zadnji uredio DomagojX : 28-01-2008 u 00:09
otkud to da ga mos flashnut u t650 ??
For the hoven lands...
isprobano......
a kak znaš da nije CID53?
cek isprobano je ,ae to stoji .. al po cemu je t650 bolji od k770 ???
For the hoven lands...
jedan tamo moderator (Jasmin) s topsonya mi je to rekao i veli da je on to probao i da sve savršeno radi
k770 je vrlo čest i u CID53 varijanti, čisto da se zna
a jer se daju fleshati cid53??, ak da onda se uzme fs i main od t650 cid53 i flasha i gotovo ili???
e sad ak recimo kupujem na crnjaka, kako da provjerim koji mi je cid ?
kad ga spojim na komp u kojem programu ?
jel k770 podrzava flash teme i jel se ubacuju isto kao i u w810
....::::i"m DJ Kollex::::....
da podrzava i isto se ubacuju
For the hoven lands...
tek sam dobio k770i, a godinama sam koristio nokiju. uspio sam procitati da je taj cid=53. nema jos free alata za to? ili? kako ga otkljucati?
je l' postoji mogucnost ubacivanja nokijinog signala za sms?
hvala puno
Bookmarks