Ja se pitam- je li ovo uopće forum za mobitele?
Danas je izašlo 10 novih Sony Ericssona, i nitko ne trza na to.
Ja se pitam- je li ovo uopće forum za mobitele?
Danas je izašlo 10 novih Sony Ericssona, i nitko ne trza na to.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Iss, mislim na cijeli cafe.mobilNe, OVO je Chataonica, tak da tu ne trzamo na 10-ak novih SE-a....
Pa i ja sam danas izašo 20-ak puta iz kuće,pa nitko netrza na to..
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Blue, iscitavam li ja to jednu ogromnu averziju spram svojte bilokakvog oblika?!
opcenito ne kuzim negativne osjecaje prema svekrvama/punicama, jer, osim sto se moj sogi i mater moja super slazu, moja sveki-to-be prema meni je fenomenalna..
ili..
ce zloca izbit na povrsinu tek kad postane ofisl sveki?! hm.. :zabrinuta:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
učila..sad malo CSI gledam..s nestrpljenjem čekam sljedeći vikend i takooo
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Čekaj dok izbije na Površinu!!!!!!!!!!!!!! sad si još priprema scenarije,za narednih neeeekoliko godina,jer naravno,one duuuuuuuuuuugo žive,dišu,gledaju te!!!!![]()
Ma nije ta "dodatna oprema" problem - barem obično nije. S druge strane, ako tu i tamo pogledaš "Svi vole Raymonda", onda počneš drugačije misliti
A najveća kobra, ona Kraljevska Kobra, je ona koju dovedeš doma. E toga se treba bojat ko' vrag tamjana
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pukam sins of a solar empire![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a ne znam..
pritisak je sve veci.. puno ekipe nam se pozenilo/poudavalo/uzgaja trbuhe..
majka navaljuje na unuke valjd otkad sam postala punoljetna, to me ni ne tangira vise.. zabrinjavajuce je sto je sad i caca poceo forsirati, cuva inine dijonice za 'cerinu svadbu i tak.. a kad flegmaticni slavonac ceri silom 'oce svatove pravit, to je vec problem
najbolji frend gore mi polovice se zeni.. ulovila sam svoju goru polovicu da ga ispituje kolko je platio zarucnicko prstenje
sinoc sveki inzistira na unucadi..
ne znam vise sto mislit..
gadno, u svakom slucaju..
idem gledat slike vjencanica![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ajde luna, dopeljaj doma bandu potencijalnih, da pogledaju tekmu sa starim na kaučuOn nek odluči koji najjače urla
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ljudi pozzz
Bookmarks