Mukunda mislila sam ja malo o tom Lenovo. Ima 2Gb i bluetooth, serija T2310.
Bilo bi mi jeftinije. Stvarno ne znam što bih kupila. Zbunjena sam, pa si olakšavam tim da sam odabrala HP, ma ne znam možda i Lenovo.
Evo imam dvojbu oko dva HP. Dakle
1. Notebook HP 6720s, GR797ES, HEWLETT-PACKARD, Intel Mobile Core 2 Duo T5470 1,60GHz, 1x 1024 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 160 GB, Free DOS, Intel GMA X3100, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 56k modem, 802.11a/b/g, USB 2.0 3, 2,49 kg, GR797ES
i
2. NX6720 GJ762EAZaslon: 15.4" WXGA Procesor: Intel Core 2 Duo T5270, 1.4GHz Chipset: - Memorija: 2 GB DDR2, 667 MHz Tvrdi disk: 160GB SATA, 5400 rpm Optički uređaj: DVD+-RW Grafika: Intel X3100 Zvuk: integrirani zvučnici OS: Free DOS Povezivanje: modem, LAN, WLAn Portovi: - Ostalo: - Dimenzije: - Težina: 2.7 kg
1. Ovaj prvi HP nema bluetooth, iam bežični Internet i to mi je bitno i samo 1Gb i na Webshop RIVULUS košta 4878, što je puno jeftinije, nego bilo gdje
http://rivulus.hr/
2. je pak čudan, jer postoji serija 762ES puno skuplja. Ovaj u HGSPOTU košta 5112kn; ima 2Gb, ali 1x2024. Samo oni to imaju i nitko na Internetu
Rekli su da je razlika između serije koja počinje s 23.. 54.. 7.. Intel Core 2 Duo.
Oba su serija T5,ali drugi ima manje 1,4Hz.
istina imaju integrirane kartice, što sam opet skužila da nije dobro, ali pretpostavljam za one koji se igraju i trebaju jaku grafiku, što meni za Internet, pa i neke manje igrice je ok.
Ovaj Lenovo nije loš, ali sam se uhvatila ovog Intel Core 2 duo a ne Core duo. Znam da su oba s dva procesora i da svaki Core 2 duo nije isti. Nije početniku lako. Sad vi prosudite.
Još jedna stvar. U Rivulus su mi rekli da uplatim svotu. čekam dva dana i oni donesu. Pitala sam za garanciju. Tip mi je rekao da oni ne izdaju garanciju, već HP. Oni udaraju datum i da li su mi popis servisa i kad bi imala problem da se obratim bilo kojem. Da li je to baš tako? Valjda će mi dati neki račun. Moraju. Mislila sam da se njima obraćam, pa onda u ovlašteni servis. Iskreno, samo neke zapetljancije u mojoj glavi. Morat ću pronaći nekog tko će kupovati umjesto mene. Pitala sam i za BIOS u rivulusu i kažu da im je to prva vijest.. Zvat ću u ponedjeljak HP da vidim oko tih garancija i oko ovog modela, ako ne bude vaših odgovora.
Puno hvala dečki.

Odgovori uz citat

Bookmarks