Stavi neku drugu karticu u mobitel, za koju znaš PIN. Pođi u postavke-sigurnost i isključi traženje PIN-a.
I, moći ćeš pristupiti staroj VIP kartici.
Bok,
interesira me dali mi netko može ili mogu sam
uključiti mob sa sim karticom za koju neznam pin ?
Tj. to je moja jedna stara vip kartica ali sam izgubio
pinove i pukove. tako da od toga ništa.
dali postoji kako da zaobiđem pin ?
te dali bi mi mogao to napraviti unlocker ?
anyone![]()
Stavi neku drugu karticu u mobitel, za koju znaš PIN. Pođi u postavke-sigurnost i isključi traženje PIN-a.
I, moći ćeš pristupiti staroj VIP kartici.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni funkcionira ali doduše isprobao sam na staroj Cronet kartici. Tj. stavio sam VIP karticu, pogasio traženje PIN koda i kod stavljanja Cronet SIM kartice nije ništa tražio.
U Mobisu!
@Sniper: Tele2 ne dozvoljava isključivanje PIN-a.
A što se tiće pitanja, čini mi se da to ovisi o kartici, tj da se ta fora sprema na karticu jer inače nema smisla sva ta zaštita. Isprobao bi da potvrdim, al oko mene samo Tele2 kartice![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
znači da probam isključiti traženje pina i tako uključim karticu ?
samo moram naći neku drugu vip ili simpa karticu da to napravim
a ako to ne uspije... kaj onda ?
jer su me u vip centru samo blijedo pogledali![]()
tnx![]()
Probaj isključiti PIN pa možda i upali. Ako i upali postoji vjerojatnost da ti je od strane VIP-a isključena, što znači neupotrijebiva (ako je bilaneko duže vrijeme van funkcije cca 1 god).
sada sam to napravio.
isključio traženje pina.
nakon toga stavio tu karticu
ali nažalost nije uspijelo
traži puk.
zato što sam prije toga upisao tri puta krivi pin![]()
inače se radi o bijeloj vip kartici
nije super sim
dali ima šanse kakav unlocker da uspije zaobići puk.
hvala
![]()
Imaš za kupiti SIM copier ili tako slično (sjećam se da su ga dijelili u časopisu Moj Moby), a u svakom VIP centru imaju te kopirke pa možeš tamo odnijeti.
Tja, si baš morao utipkavati PIN kad ga ne znaš!
Sad ti ne preostaje ništa drugo nego ovo što napisah na početku.
U Mobisu!
napravi ovo šta je drug rekao. ako znaš broj nazovi službu za korisnike, kažeš da si izgubio puk. onda te pita broj, na koga glasi uređaj, itd. i da ti puk na kraju.
na t-mobileu su mi uvijek dali.
slusaj sad mene, mogu ti ja dati stari trik koji pali, lagano zagrebi i ošteti karticu no da to bude fizički neprimjetno, ako ti na mobu piše neispravna kartica lijepo je odnesi u vip centar i objasni kako neznaš pin ni puk i ako eš znati ostala pitanja poput stanja na računu, zadnjih par brojeva pozivahih i tako to dobit češ besplatno novu karticu. ako ti se to ne sviđa, jdenostavno dođi i daj 20kn za zamjensku karticu na kojoj če biti novi pin i puk
After all...
Brisanje PUK-a i PIN-a nije posao za unlockere. To se riješava sa centrom u kojem si kupio karticu. Najbolje je nazvati službu za korisnike i pustiti koju suzu iskrenu :b
znači trebali bi mi dati puk ako nazovem vip službu ?
jer ako zatražim zamjensku karticu... gubim sa nje sve podatke jel tako ?
Presnime Imenik i SMS na novu karticu.
U Mobisu!
Ja sam iza Božića mijenjao SIM u dubrovačkom VIP centru, znači pred 1,5 mj.
Dobio sam novi SIM free, i sve sa stare kartice mi je prekopirano na novu (Imenik i SMS). Čak sam i gledao kako momak prebacuje stvari s jedne kartice na drugu.
U Mobisu!
Da, ali ako napraviš fizičko oštečenje na kartici tad postoji velika šansa da se neće moći kopirati s nje ništa. Ako odeš u VIP centar i znaš tražene podatke, onda će ti dati PUK jer je ista procedura potrebna za novi PUK i za novu karticu.
Meni je na staroj 3310 bilo upalilo sa starom TELE2 karticom zaobilaženje pina na način da stavim VIP, unesem PIN i bez gašenja brzo promijenim kartice. Kad sam promijenio karticu zbog prelaska na pretplatu, više mi nije radilo.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
znači ako odnesem to u vip centar.
tražim zamjenu kartica i da mi skopiraju
sve sa kartice
dali šta naplaćuju ?
Sorry,al ti stvarno kompliciraš! Imaš mob,nazoveš,pitaš i sve će ti biti jasno!!!
Hoćeš novu karticu,ili hoćeš puk na staru,tak svejedno,samo nazovi...To će te najmanje koštat od svega..A najvjerojatnije da će ti nešto naplatit,jer nerade to baš badava.. Oprosti ako sam te uvrijedio..
Bookmarks