iz ovoga baš i nemogu vidjeti tko više gubi, vip li tshit...
ako vip više izgubi, zna se zbog čega ..... lobiranja
u svakom slučaju... ma neka, pa nisu ni oni iznad zakona
Zbog gradnje bez dozvole, operaterima ce se narediti uklanjanje 199 bespravno izgradjenih odasiljaca diljem Hrvatske. Kad procitate tekst, cijeli problem oko sporosti dobivanja dozvola postaje puno jasniji.
http://www.poslovni.hr/69642.aspx
iz ovoga baš i nemogu vidjeti tko više gubi, vip li tshit...
ako vip više izgubi, zna se zbog čega ..... lobiranja
u svakom slučaju... ma neka, pa nisu ni oni iznad zakona
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Tele2 ce izgubiti najmanje jer oni stalno cekaju dozvole pa tek onda stavljaju odasiljac, zato i jesu spori u izgradnji. Iako, i Tele2 ima baznih stanica za koje jos nema dozvolu. Ipak, VIP i T Mobile su godinama gradili bez dozvole, zato se mreza brzo sirila.
gluposti...sve ce se legalizirati...to su samo poruke vipu i t-comu da dodju platiti mito....
Koliko sam ja shvatio članak, promijenila se samo potrebna papirologija, koja se zakomplicirala. Međutim, kako su stanice već postavljene, ako je po starom zakonu papirologija bila uredna, tada to znači da je novi zakon retroaktivan.
U prijevodu: državi fali para.
P.S. Ajmo sad izglasati zakon da se podeigne kazna za nepropisan parking, ali na način da svi koji su do sad platili kaznu, moraju platiti razliku :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
![]()
Potpisujem ovo, dobro ajde nece baš sve ali dobar dio njih oce.
Kod mene u kvartu su prije nekih god dana maknuli vipovu stanicu(odašiljac) jer je bila na tuđem zemljištu i imo sam fakat full problema dok sam bio u kuci i u krugu kuce cirka 500 tinjak metara dok nisu to rješili kroz nekih 2 mj.
Meni je samo jezivo kad vidim neke od tih veleumnih instalacija na krovu sesterokatnice, a usmjerene ravno na zgradu preko puta koja ima 10 katova.
Bas me zanima tko to mjeri zracenje, kad izgleda da gradnju prakticki niko ne nadzire.
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks